بلایی که بانک و تامین اجتماعی بر سر واحد صنعتی نمونه گیلان آوردند
مجید الهیان رئیس کل دادگستری استان گیلان با بیان اینکه شرکت مهتاب بافت گیلان واقع در شهرک صنعتی شهرستان شفت درزمینه نساجی پیشرفت زیادی داشته است، اظهار داشت: این شرکت سالهای متمادی به عنوان واحد صنعتی نمونه استان گیلان انتخاب شده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، مجید الهیان رئیس کل دادگستری استان به همراه سید مهدی فلاح میری دادستان مرکز استان و جمعی از مسئولان اجرایی از شرکت تجاری برلیان مهتاب بافت گیلان در شهر صنعتی شفت بازدید کرده و در نشستی که به منظور حل مشکلات این شرکت برگزار شده بود حضور یافت.
مجید الهیان رئیس کل دادگستری استان گیلان با بیان اینکه شرکت مهتاب بافت گیلان واقع در شهرک صنعتی شهرستان شفت درزمینه نساجی پیشرفت زیادی داشته است، اظهار داشت: این شرکت سالهای متمادی به عنوان واحد صنعتی نمونه استان گیلان انتخاب شده است ولی متاسفانه در سال های اخیر به دلیل بدهی های معوق بانک و تامین اجتماعی اکنون با حداقل ظرفیت مشغول به تولید است.
وی با اشاره به شعار سال که «جهش تولید با مشارکت مردم» انتخاب شده و تاکیدات مکرر رهبر معظم انقلاب و سخنان رییس قوه قضائیه مبنی بر ضرورت اهتمام بر رفع موانع تولید و تدوین سازوکارهای اجرایی رفع موانع تولید توسط قوای سه گانه با همکاری بخش خصوصی خاطرنشان کرد: رونق اشتغال در هر منطقه کاهش جرائم، افزایش سطح معیشت و استفاده بهینه از سرمایه های کشور را به دنبال خواهد داشت.
رئیس شورای قضایی استان حمایت از تولید و سرمایه گذاری را از وظایف دستگاه قضایی برشمرد و تصریح کرد: باتوجه به تحریم های ظالمانه دشمنان، حمایت از تولید کنندگان امری ضروری است و دادگستری استان گیلان نیز در سال های گذشته اقدامات خوبی در این زمینه انجام داده است.
وی درادامه از مدیران بانک، سازمان تامین اجتماعی و امور مالیاتی استان خواست تا با استفاده از ارفاقات قانونی بستر افزایش تولید این شرکت را فراهم کنند و افزود: اکنون بیش از ۱۰۰ نفر در این واحد تولیدی مشغول به کار هستند و امید است تا با رفع مشکلات و بهره گیری از حداکثر ظرفیت تولید، برای حدود ۵۰۰ نفر از جوانان استان زمینه اشتغال ایجاد شود.
الهیان در پایان اظهار داشت: به زودی در ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری مرکز استان نشستی در راستای رفع مشکلات این شرکت با حضور مسئولان و مدیران مربوطه برگزار شده و تدابیر و تصمیمات لازم اتخاذ می شود.
سید مهدی فلاح میری دادستان مرکز استان نیز در این نشست عشق به تولید را از خصوصیات بارز یک کارآفرین برشمرد و افزود: با حمایت ها و پیگیری های دستگاه قضایی واحد های تولیدی زیادی در سال های گذشته به چرخه تولید بازگشتند.
وی با تاکید بر لزوم صیانت از حقوق عامه ابراز داشت: مدیران و متولیان صنعت در استان می بایست از تولیدکنندگانی که دارای اهلیت بوده و پای کار هستند و سرمایه های خود را در داخل کشور به منظور افزایش اشتغال به چرخه تولید وارد می کنند حمایت کند.
دادستان مرکز استان با بیان اینکه در این نشست دستور رفع توقیف از ماشین آلات و دستگاه های خطوط تولید صادر شد گفت: مدیریت شعب بانک ملی و تامین اجتماعی در اسرع وقت ضمن بررسی دقیق طلب قانونی و بدهی های معوق جهت افزایش تولید و حق اشتغال سرمایه در گردش یا اعتبار اسنادی داخلی این مجموعه اهتمام لازم را به عمل آورند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: امید است با پیگیری های مستمر و بازدید های متعدد میدانی و همدلی و همراهی کلیه دستگاه های متولی در امر تولید و اشتغال، واحد های تولیدی و صنعتی تعطیل شده در استان احیا شده و به چرخه تولید بازگردند.
دیدگاه