از شروع طرح سلامت نوروزی 1403

بیش از ۲۱ هزار کیلوگرم ماده غذایی فاسد از چرخه مصرف خارج شد

مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه ضمن اعلام تشدید بازرسی های کارشناسان بهداشت محیط گفت: طی بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در سراسر استان طی ۱۱ روز، بیش از ۲۱ هزار کیلوگرم ماده غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته از چرخه مصرف خارج شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، مهدی جواهرشناس مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه طرح پایش و بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی از ۱۵ اسفند ماه آغاز شده و تا ۲۵ فروردین سال جدید ادامه دارد، اظهار کرد؛ از آغاز این طرح تا ۲۶ اسفند ماه، بیش از ۱۵ هزار و ۵۰۱ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی مورد بازدید و بازرسی کارشناسان بهداشت محیط قرار گرفته که در نهایت بیش از ۲۱ هزار و ۶۷۹ کیلوگرم ماده غذایی غیربهداشتی، فاسد و از تاریخ مصرف گذشته، کشف و از چرخه مصرف خارج شد و ۴۳ مکان به دلیل‌عدم رعایت موازین بهداشتی پلمب و ۸۱ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی هم به مراجع قضایی معرفی شدند.

وی افزود؛ علاوه بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، در این مدت از پنج هزار و ۳۸۸ مکان عمومی هم بازدید صورت گرفت و برای ۳۹۴ مکان به دلیل‌عدم رعایت موازین بهداشتی اخطار صادر شده است.

جواهرشناس با بیان اینکه حفظ بهداشت در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی و همینطور سامانه‌های آبرسانی در سطح استان که در تعطیلات نوروزی میزبان جمعیت زیادی از گردشگران است مورد توجه و دقت نظر بازرسان بهداشت محیط است، گفت؛ شهروندان و گردشگران می‌توانند در صورت مشاهده‌عدم رعایت موازین بهداشتی با شماره ۱۹۰ تماس گرفته تا بازرسان بهداشتی با حضور در آن مکان وضعیت را مورد رصد و پایش قرار داده و اقدامات قانونی برای مقابله با ان را انجام دهند.

Share