در مراسم مدیرکل جدید آموزش و پرورش استان گیلان چه گذشت؟+ تصاویر
مشاور وزیر آموزش و پرورش گفت: وفاق، شفافیت، بهره وری، محرومیت زدایی، عدالت آموزشی، پاسخگویی و مسئولیتپذیری از مهمترین شاخصههای تربیتی در آموزش و پرورش است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، سید بابک هاشمی نکو در آیین معارفه مدیرکل جدید آموزش و پرورش استان گیلان با اشاره به گستردگی فعالیتهای آموزش و پرورش، اظهار داشت: وجود بیش از ۷۰۰ منطقه آموزش و پرورش و فعالیت بیش از یک میلیون فرهنگی حاکی از سرمایه گرانبهایی است که در سایه همگرایی و وفاق اهداف آموزش و پرورش محقق میشود.
وی شفافیت در تصمیم گیریهای آموزش و پرورش رابسیار مهم دانست و گفت: به رغم برخی فعالیتهای کیفی آموزش و پرورش نتایج فعالیتها باید به صورت کمّی بیان شود.
مشاور تشکلهای فرهنگیان وزارت آموزش و پرورش با اشاره به لزوم عدالت آموزشی در ارائه خدمات آموزشی خاطرنشان کرد: توانمندسازی مدارس دولتی، محرومیتزدایی و بومی گزینی از مصادیق مهم عدالت آموزشی هستند.
هاشمی نکو با تأکید بر ضرورت چابکسازی بدنه آموزش و پرورش گفت: در کنار ارتقای معیشت و منزلت معلمان، تحول در جذب معلم، ارتقای سطح کیفی دانشگاه فرهنگیان و تحول در ارزیابی معلمان برخی راهکارهای به روز شدن فرآیند تعلیم و تربیت است.
مدیرکل جدید آموزش و پرورش استان گیلان نیز در این مراسم با تأکید بر ضرورت برنامهریزی و سازماندهی مناسب در آموزش و پرورش گفت: با هدایت، کنترل و صرفه جویی منابع میتوانیم آموزش و پرورش را بهینه اداره کنیم.
محمدحسین رمضانی با اشاره به ایفای نقش مدیریت سیستمی خاطرنشان کرد: رشد متوازن انسانی با تمرکز بر روی سند تحول بنیادین و اجرای آن در جهت رسیدن به حیات طیبه امکانپذیر است.
وی با تأکید بر اهمیت مسأله محوری در انجام وظایف خطیر تعلیم و تربیت گفت: هویت بخشی، انسجام اجتماعی و استفاده بهینه از سرمایه اجتماعی در چهارچوب بیانیه گام دوم انقلاب نقش مهمی در آشنایی دانش آموزان با دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی ایران دارد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان گفت: استفاده از ظرفیت اردوهای راهیان پیشرفت گام مهمی در آشنایی دانش آموزان با خدمات نظام و مقابله با توطئههای دشمن دارد.
رمضانی در پایان استقامت، پایداری و بازخوانی و عمل به آرمانهای شهدا را رمز پیروزی در برابر مشکلات دانست.
مدیرکل سابق آموزش و پرورش استان گیلان نیز در این برنامه با اشاره به مدیریت ۱۷ ماهه آموزش و پرورش استان اظهار داشت: برگزاری حضوری مدارس در فروردین ۱۴۰۱ پس از سپری شدن دوران کرونا و اجرای طرح رتبهبندی فرهنگیان کار بزرگی بود که به همت دولت مردمی انجام شد.
محمد فائزی با تأکید بر اهمیت اجرای قوانین در طول دوران تصدی مسئولیت خود اظهار داشت: خط قرمز بنده خالی نبودن کلاسها از معلم بود و معتقدم که همیشه باید صدای کسانی باشیم که صدایشان به کسی نمیرسد.
وی در پایان از همکاران حوزه ستادی و آموزشی در اجرای برنامههای آموزش و پرورش با وجود برخی تنگناها تشکر کرد.
گفتنی است، این مراسم بدون دعوت از رسانه ها و در سکوت کامل خبری برگزار شد.
دیدگاه