طرز تهیه انار پلو غذای خوشمزه پاییزی
انار پلو یکی از انواع غذاهای پلویی خوشمزه و مجلسی ایرانی است که اصالت آن را متعلق به شهرهای قزوین و شیراز میدانند. انار پلو از غذاهای مناسبتی ایرانیان محسوب میشود که بیشتر در فصلهای پاییز و زمستان تهیه میشود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا به نقل از مجله دلتا، انار پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و خاص ایرانی است که معمولا در پاییز و زمستان و گاهی در شب یلدا پخته و سرو میشود.
انار پلو یکی از انواع غذاهای پلویی خوشمزه و مجلسی ایرانی است که اصالت آن را متعلق به شهرهای قزوین و شیراز میدانند. انار پلو از غذاهای مناسبتی ایرانیان محسوب میشود که بیشتر در فصلهای پاییز و زمستان تهیه میشود.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است میتوانید برای ۴ نفر این غذا را تهیه کنید. در صورتی که میخواهید مقدار کمتر یا بیشتری انار پلو تهیه کنید کافی است مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.
مواد لازم برای تهیه انار پلو
برنج: ۲ پیمانه
انار دانه شده: یک و نیم پیمانه
خلال پسته: یک سوم پیمانه
گشنیز تازه خرد شده: یک پیمانه
پودر تخم گشنیز: یک قاشق مرباخوری
کشمش پلویی: نصف پیمانه
زعفران: به مقدار لازم
طرز تهیه انار پلو
۱. برنج را با آب و نمک خیس و سپس به روش معمول آبکش کنید.
۲. مابقی مواد لازم را با یکدیگر مخلوط کنید و هنگام دم کردن برنج، یک ردیف برنج ریخته، یک ردیف مخلوط انار و همینطور ادامه دهید تا آخر و اجازه دهید برنج دم بکشد.
۳. انار پلو خود را با مرغ ریش ریش شده در کنار برنج هم میتوانید تهیه کنید.
۴. پس از گذشت ۴۵ دقیقه الی ۱ ساعت انار پلو کاملا پخته شده است. غذا را در دیس میکشیم و مقداری از پلو را با زعفران دم کرده مخلوط میکنیم و روی دیس برای تزیین میریزیم. سپس با دانههای انار و خلال پسته آن را تزیین میکنیم.
دیدگاه