بازدید دکتر نوبخت از پروژه های عمرانی و طرح های توسعه منطقه آزادانزلی

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا دکتر محمدباقر نوبخت معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور در بازدید از پروژه های عمرانی و طرح های توسعه این منطقه اظهار داشت: کارهای زیربنایی و پروژه های عمرانی خوبی در این منطقه در حال انجام است و با توجه به اقدامات انجام شده اخیر به آینده […]

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا دکتر محمدباقر نوبخت معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور در بازدید از پروژه های عمرانی و طرح های توسعه این منطقه اظهار داشت: کارهای زیربنایی و پروژه های عمرانی خوبی در این منطقه در حال انجام است و با توجه به اقدامات انجام شده اخیر به آینده منطقه آزاد انزلی در دستیابی به مأموریت ها و اهداف تعیین شده بسیار خوشبینم.

SONY DSCمعاون رئیس جمهور با تقدیر از سرعت گرفتن انجام پروژه های عمرانی این منطقه تصریح کرد: دور نمای این منطقه بسیار روشن است و در آینده نزدیک شکوفایی و رونق و تحولات شگرف در این کانون توسعه اقتصادی گیلان را شاهد خواهیم بود .

دکتر نوبخت با بیان نقش استراتژیک مجتمع بندری کاسپین در حوزه ترانزیت و مبادلات تجاری بین المللی تصریح کرد: در آینده نزدیک با برگزاری جلسات تخصصی با مهندس ترکان دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد کشور و مدیرعامل منطقه آزاد انزلی، تلاش می کنیم مساعدت های لازم در خصوص تأمین بخشی از اعتبارات لازم این پروژه زیر ساختی از محل منابع عمومی کشور انجام شود .

رضا مسرور مدیر عامل سازمان منطقه آزاد انزلی در این بازدید با اشاره به نقش منطقه آزاد انزلی در توسعه مراودات تجاری کشور در دریای خزر اظهار داشت: احداث و تکمیل مجتمع بندری کاسپین یکی از زیرساخت های لازم برای فعال شدن کریدور نوستراک و سایر کریدور های بین المللی است که از این منطقه عبور میکنند .

مسرور با بیان اینکه تا کنون ۸۰ میلیارد تومان برای این پروژه از منابع داخلی سازمان هزینه شده است اضافه کرد : این پروژه در حال حاضر ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و با مهندسی ارزش توانستیم هزینه های اجرا را به نصف کاهش داده و امیدواریم با تخصیص اعتبارات لازم از منابع ملی و اعتبارات داخلی هر چه سریعتر شاهد تکمیل آن باشیم .

وی تسریع در احداث و تکمیل پروژه های عمرانی را یکی از الویت های این سازمان برشمرد و تاکید کرد: کلیه اعتبارات اجرای عرشه تقاطع غیر هم سطح این منطقه از منابع داخلی سازمان هزینه و این پروژه که مدتی متوقف گردیده بود از اواخر سال گذشته مجدداً فعال و تا پایان سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.

در این بازدید که استاندار گیلان نیز حضور داشت، معاون رئیس جمهور و هیأت همراه از فاز تجارت و گردشگری، ،مجتمع بندری در حال احداث کاسپین و تقاطع غیر هم سطح این منطقه بازدید کردند.