طرز تهیه شربت آلبالو طبیعی خانگی+ نکات تکمیلی
شربت آلبالو یکی از بهترین و خوشمزهترین شربتهای مجلسی ایرانی است که در فصول گرم سال بسیار مورد توجه مردم عزیزمان قرار میگیرد این شربت دارای خواص فراوانی است که از مهمترین آن میتوان به ضد عطش بودن آن اشاره کرد. پس با نمناک همراه باشید تا طرز تهیه شربت آلبالو خانگی را به شما آموزش دهیم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا به نقل از نمناک، «شربت آلبالو» یکی از خوشمزهترین و پرطرفدارترین شربتها در فصل گرما است که در این مطلب روش تهیه آن را برای شما آموزش خواهیم داد.
طرز تهیه شربت آلبالو طبیعی خانگی
شربت آلبالو یکی از بهترین و خوشمزهترین شربتهای مجلسی ایرانی است که در فصول گرم سال بسیار مورد توجه مردم عزیزمان قرار میگیرد این شربت دارای خواص فراوانی است که از مهمترین آن میتوان به ضد عطش بودن آن اشاره کرد.
مواد لازم تهیه شربت آلبالو:
آلبالو ۱ کیلو
جوهر لیمو نوک قاشق چاییخوری
شکر ۱/۵ کیلو
دستور تهیه شربت آلبالو طبیعی:
مرحله اول:
ابتدا آلبالوها را درون قابلمهای میریزیم و با آب قابلمه را پر میکنیم و حدود ۱۰ دقیقه صبر میکنیم و سپس آلبالوها را آبکشی کنید و شاخه برگهای آن را بگیرید.
مرحله دوم:
در این مرحله باید هستههای آلبالو را بگیرید برای این کار میتوانید از هسته گیر استفاده کنید و اگر هسته گیر نداشتید باید به صورت دستی و دانه به دانه هستههای آلبالو را بگیرید.
مرحله سوم:
در قابلمهای مناسب ابتدا مقداری از آلبالوها را بریزید سپس مقداری شکر روی آلبالوها بریزید و این کار را تا اتمام شکر و آلبالوها ادامه دهید. حدود ۱۲ ساعت درون یخچال قرار دهید تا شکرها حل شوند.
مرحله چهارم:
قابلمه را از یخچال خارج کنید و روی شعله متوسط قرار دهید و خوب هم بزنید تا مواد کاملا بجوشد. توجه داشته باشید که حرارت باید متوسط باشد زیرا اگر زیاد باشد آلبالوها میسوزد و اگر کم باشد شربت آلبالو سیاه میشود.
مرحله پنجم:
در این مرحله بعد از اینکه شکر به خوبی حل شد اگر کفی روی شربت مشاهده کردید آن را با قاشق خارج کنید.
مرحله ششم:
بعد از اینکه کف صورتی را گرفتید آن را از روی شعله بردارید و به وسیله صافی آلبالوها و شربت آلبالو را جدا کنید. آلبالوها را در ظرفی بستهبندی کنید و در یخچال نگهداری کنید و در تهیه آلبالو پلو از آنها استفاده کنید.
مرحله هفتم:
شربت را جداگانه روی حرارت قرار دهید تا کمی غلیظ شود. هنگام پخت شربت نیز کف صورتی ایجاد میشود آنها را نیز بگیرید.
مرحله هشتم:
نوک قاشق چایخوری جوهر لیمو به شربت اضافه کنید تا شکرک نزند.
مرحله نهم:
شربت نباید بیش از اندازه غلیظ شود زیرا پس از خنک شدن غلظت بیشتری پیدا میکند. پس از خنک شدن شما میتوانید آن را در شیشههای مخصوص و یا بطری نگه داری کنید.
نکتههای درست کردن شربت آلبالو
هنگامی که آلبالوهای شما مقداری ترش بود میتواند میزان شکر را بالا ببرید.
اگر مشاهده کردید که طعم شربت آلبالو باب میلتان آنچنان نیست میتوانید از مقداری وانیل هم استفاده کنید.
میزان آلبالوها شکر نسبی است اگر دوست داشته باشید میتوانید با مواد بیشتری این شربت را تهیه کنید.
شما میتوانید آلبالوها را با کمی از شربت روی حرارت قرار دهید و با اضافه کردن اندکی جوهر لیمو آن را تبدیل به مربا آلبالو کنید.
نکات تکمیلی در مورد شربت آلبالو
زمان آمادهسازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۵دقیقه میباشد.
شربت آلبالو را میتوانید در وعده دسر – سرو کنید
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۳ نفر مناسب میباشد
دیدگاه