برگزاری نشست جامعه پزشکی، حقوقدانان، اساتيد حوزه و دانشگاه، وكلا و نخبگان با رئیس کل دادگستری گیلان؛

وکلا و کارشناسان در اجرای عدالت در کنار قاضی باشند | رضایت ۷۲درصد از مردم از عملکرد دستگاه قضا

نشست جامعه پزشکی گیلان، حقوقدانان، اساتید حوزه و دانشگاه، وکلا و نخبگان با رئیس کل دادگستری استان گیلان به مناسبت هفته قوه قضائیه صبح امروز برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، به مناسبت هفته قوه قضائیه دیدار با حقوقدانان، اساتید حوزه و دانشگاه، وکلا و نخبگان با حضور حجت الاسلام و المسلمین حمزه خلیلی رئیس کل دادگستری استان گیلان، معاونین رییس کل و سید مهدی فلاح میری دادستان مرکز استان برگزار شد.

سید مهدی فلاح میری دادستان مرکز استان با تاکید بر اینکه وکلا و کارشناسان باید در اجرای عدالت در کنار قاضی باشند، تصریح کرد: ضروری است دستگاه قضایی، وکلا و کارشناسان در کاهش ورودی پرونده‌ها و حل اختلافات و ایجاد صلح و سازش تلاش نموده تا شاهد کاهش ورودی پرونده به دستگاه قضایی باشیم.

وی با بیان اینکه واحد پژوهش دادگستری کل استان با فعالیت گسترده در حوزه‌های مختلف معضلات استان آسیب‌شناسی کرده و نتایج پژوهش‌های خود را منتشر می‌نمایند، اظهار داشت: طبق نظرسنجی دقیق واحد پژوهش دادگستری کل، ۷۲درصد از مردم از عملکرد دستگاه قضایی اظهار رضایت نموده اند.

دادستان مرکز استان در پایان اظهار امیدواری کرد: وکلا و کارشناسان از این پس در رائه راهکارها، آسیب‌شناسی معضلات و قضاوت در رویه‌ها اهتمام بیشتری داشته باشند.

نشست جامعه پزشکی گیلان با رئیس کل دادگستری استان گیلان به مناسبت هفته قوه قضائیه

نشست جامعه پزشکی گیلان با حجت الاسلام و المسلمین حمزه خلیلی رئیس کل دادگستری استان گیلان به مناسبت هفته قوه قضائیه صبح امروز برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین حمزه خلیلی رئیس کل دادگستری استان گیلان با گرامیداشت هفته قوه قضائیه با اشاره به اندیشه بلند و فهم دقیق شهید بهشتی از مسائل اجتماعی و اعتقادی اظهار داشت: شهید بهشتی معتقد بود اگر انسان از فهم اجتماعی برخوردار نباشد نمی‌تواند قرآن و مسائل اسلامی را به درستی بفهمد و در جامعه انتشار دهد.

وی با بیان اینکه خداوند جمیل است و زیبایی را دوست دارد، تصریح کرد: خداوند انسانی را دوست دارد که زیبایی‌ها را انعکاس دهد و اگر فردی رفتار زیبایی نداشته باشد در نظر مردم نیز منفور است.

رئیس شورای قضایی استان «شافی» و «قاضی» را از اسماء الهی خواند و افزود: خداوند شفادهنده است و شفا از اوست و یک طبیب نیز باید متصف به اسم «شافی» خداوند باشد و همواره متوجه باشد که هیچ پزشکی مستقلا شفا دهنده نیست بلکه از مجرای فیض الهی است که بیمار را مداوا می‌نماید.

Share