حمید شاه آبادی در مراسم آغاز زنگ سال تحصیلی:

معاون سیما: برنامه های کنکوری مورد اعتراض قطع شدند

معاون سیما از برچیده شدن و قطع برنامه های مشارکتی کنکوری شبکه ها که مورد اعتراض بود، خبر داد و اعلام کرد: کمک آموزش های غیررسمی که بعضا مخل آموزش بودند، جای خود را به آموزش های اصیل و صحیح می دهد که از مجاری اصلی صادر شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، به نقل از  ایسنا،  حمید شاه آبادی در مراسم آغاز زنگ سال تحصیلی ۱۴۰۰ ـ ۱۴۰۱ «مدرسه تلویزیونی ایران» گفت: نسل نوجوان و جوان امروز از یک بالندگی و وسعت نظری در حوزه های آموزشی برخوردار هستند و همین نگاه نقادانه مخاطبان رسانه، کیفیت کار ما را تغییر داده است؛ به طوری که کمک آموزش های غیررسمی که بعضا مخل آموزش بودند، جای خود را به آموزش های اصیل و صحیح می دهد که از مجاری اصلی صادر شده است. برنامه های مشارکتی کنکوری شبکه ها که مورد اعتراض بود، امسال قطع شده اند.

معاون سیما مطرح کرد: بیش از ۸۵ درصد دانش‌آموزان از مدرسه تلویزیونی “مدرسه تلویزیونی ایران” استفاده می کنند.

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سیما، حمید شاه‌آبادی معاون سیما در مراسم زنگ سال تحصیلی ۱۴۰۰ – ۱۴۰۱ مدرسه تلویزیونی ایران با قدردانی از خدمات احمدی افزادی در راه‌اندازی و پیشبرد فعالیت مدرسه تلویزیونی ایران تصریح کرد: با وجود محدودیت‌ها، عزم جدی همکاران معاونت سیما این کار در اسفند ۱۳۹۸ شروع شد و بالاترین دستاوردش تحقق عدالت آموزشی بوده است.

وی با بیان اینکه همراهی و همدلی رسانه ملی و وزارت آموزش و پرورش تجربه ارزشمندی بود، تاکید کرد: این تجربه می‌تواند دستمایه و الگوی مناسبی برای همکاری نهادها در حوزه‌های دچار بحران در کشور باشد.

معاون سیما با بزرگداشت یاد و خاطره «علی لندی»، دانش آموز ایذه‌ای گفت: او با رفتار انسان‌دوستانه و قهرمانانه، برای دهه هشتادی‌ها الگوی جدی شده است. او نشان داد دهه هشتادی‌ها هم راه قهرمانان کشورمان را ادامه می‌دهند. رفتار علی لندی در ۱۵ سالگی نشان داد که راه شهید سلیمانی‌ها ادامه دارد.

شاه‌آبادی با گرامیداشت تقارن هفته دفاع مقدس، ایام اربعین و آغاز سال تحصیلی گفت: چهار شبکه سیما، چهار، آموزش، امید و قرآن و معارف سیما دست به دست هم داده اند که ۱۹ هزار کلاس درس را برپا نگه دارند.

وی با اشاره به احتمال بازگشایی تدریجی مدارس در پی مهار کرونا تصریح کرد: مدرسه تلویزیونی ایران یادگار و تحول آموزشی در نظام آموزشی کشور است که نه تنها آموزش را با بهترین کیفیت ارائه می کند بلکه نکات تربیتی هم در این مقوله دارای اهمیت است  و این که برترین معلمان در خلال درس ها، نکات تربیتی منتقل می کند ظرفیتی است که «مدرسه تلویزیونی ایران» برای اقشار جامعه به وجود آورد و امیدواریم  تزکیه و تعلیم هر دو بالی که وزارت آموزش و پرورش عهده دار آن است با کمک رسامه ملی در «مدرسه تلویزیونی ایران» دنبال شود.

معاون سیما تاکید کرد:رسانه ملی هماهنگی و همراهی بیشتری را با شبکه آموزشی شاد در سال تحصیلی جدید خواهد داشت و این مواردی است که امروز به عنوان مکمل تحصیلی بر روی آن تمرکز داریم و آموزش های متناسب با دهه هشتادی را با جدیت دنبال خواهیم کرد.

Share