دو رشته روزانه و دو رشته مجازی اضافه شد؛

موافقت شورای گسترش آموزش عالی با ایجاد چهار رشته جدید در دانشگاه گیلان

شورای گسترش و برنامه ریزی آموزش عالی با پذیرش دانشجو در رشته‌های مطالعات جوانان (روزانه)، موسیقی شناسی (روزانه)، برنامه ریزی شهری (مجازی) و برنامه ریزی منطقه ای (مجازی) در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه گیلان به صورت قطعی موافقت کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، شورای گسترش و برنامه ریزی آموزش عالی با پذیرش دانشجو در رشته‌های مطالعات جوانان (روزانه)، موسیقی شناسی (روزانه)، برنامه ریزی شهری (مجازی) و برنامه ریزی منطقه ای (مجازی) در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه گیلان به صورت قطعی موافقت کرد.

دانشگاه گیلان در سال ۱۳۵۳ با تصویب شورای گسترش آموزش عالی در چارچوب قرارداد بین دولتهای ایران و آلمان غربی سابق تاسیس شد. با توجه به اینکه مدرسه عالی بازرگانی رشت و مدرسه عالی مدیریت لاهیجان از سال ۱۳۴۶ در استان گیلان فعال بودند در سال ۱۳۵۵ غیرفعال و کلیه فعالیت‌های آنان به دانشگاه گیلان منتقل شد.

پس از پیروزی انقلاب اسلامی، دانشگاه گیلان بطور مستقل و بدون وابستگی به آلمان، فعالیتهای آموزشی خود را در ۸ رشته تحصیلی و با حدود ۵۰۰ دانشجو از سرگرفت و با رشد و گسترش آموزش عالی در کشور، دانشکده‌های علوم پایه، فنی، علوم کشاورزی، علوم انسانی و پزشکی ساخته شد و پس از آن نیز دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی، دانشکده منابع طبیعی و معماری و هنر تاسیس شدند.

دانشگاه گیلان هم اکنون در ۱۳۷ رشته گرایش کارشناسی، ۲۵۳ رشته گرایش کارشناسی ارشد، ۱۵۴ رشته گرایش دکتری و در مجموع در ۵۴۴ رشته گرایش دانشجو می‌پذیرد.

این دانشگاه در حال حاضر با ۱۰ دانشکده و یک واحد پردیس و دو پژوهشکده (حوضه آبی دریای خزر و گیلان شناسی) با بیش از ۶۰۰ عضو هیأت علمی، بالغ بر ۱۸ هزار دانشجو و به عنوان بزرگترین مراکز آموزش عالی در منطقه شمال کشور مشغول به فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی است و سالانه حدود ۴۵۰۰ نفر دانشجو را در ۵۴۴ رشته – گرایش در مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری برای دوره‌های روزانه، شبانه، پردیس و مجازی پذیرش می‌نماید و این دانشگاه با اعضای اتحادیه دانشگاه‌های دولتی کشور‌های حاشیه دریای خزر، برخی از دانشگاه‌های کشورهای جنوب شرق آسیا و اتحادیه اروپا ارتباطات علمی و تبادل استاد و دانشجو دارد.

قرار گرفتن در جمع دانشگاه‌های برتر سه نظام بین المللی و رتبه‌بندی جهانی تایمز، لیدن، شانگهای و دسته دانشگاه‌های یک درصد برتر دنیا و ده دانشگاه برتر جامع کشور جزئی از توانمندی‌های دانشگاه گیلان است.

Share