قربانی: مردم کیاشهر و آستانه از کمبود امکانات بهداشتی و درمانی رنج میبرند
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا محمدحسین قربانی شامگاه پنجشنبه در جمع مردم بندر کیاشهر افزود: با توجه به اینکه حوزه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با کمبود منابع مالی روبروست تا پایان شش ماهه نخست سال جاری یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از بودجه اختصاصی این وزارتخانه برای تکمیل پروژه بیمارستان کوثر […]
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا محمدحسین قربانی شامگاه پنجشنبه در جمع مردم بندر کیاشهر افزود: با توجه به اینکه حوزه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با کمبود منابع مالی روبروست تا پایان شش ماهه نخست سال جاری یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از بودجه اختصاصی این وزارتخانه برای تکمیل پروژه بیمارستان کوثر آستانه اشرفیه اختصاص یافته است.
وی همچنین با بیان اینکه با تخصص اعتبار مورد نیاز این بیمارستان تا پایان سال جاری در اختیار مردم قرار میگیرد، اظهار داشت: مردم کیاشهر از کمبود امکانات اولیه در درمانگاه این شهر رنج می برند که ارتقای آن از اولویتهای مهم به شمار می رود.
عضو هیئت رئیسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مسئولان دانشگاه علوم پزشکی استان باید به صورت ویژه نسبت تامین تجهیزات سخت افزاری و نیروی انسانی متخصص این درمانگاه توجه کنند.
وی با بیان اینکه کمبود نیروی انسانی متخصص در گیلان به وضوح احساس می شود، گفت: در بسیاری از شهرهای استان به ویژه آستانه اشرفیه کمبود نیروی متخصص به خصوص در حوزه ارتوپدی، چشم پزشکی و غیره وجود دارد.
قبانی با اشاره به اینکه باید با تلاش بیشتر سهم خود را از جذب پزشکان متخصص افزایش داد، افزود: پزشکان متخصص نباید تنها در مرکز استان متمرکز شوند و شهرهای دیگر از آن محروم باشند.
وی همچنین در مورد جمع آوری آبهای سطحی شهر آستانه اشرفیه اظهار داشت: این شهر از نظر جغرافیایی در یک پستی و گودی قرار دارد که برای ساماندهی آن افزون بر هفت میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بخشی از اعتبار مورد نیاز این پروژه از طریق ستاد مدیریت بحران استان تأمین شده و این در حالیست که در فاز دوم و سوم پروژه جمع آوری آب های سطحی شهر آستانه اشرفیه مشکلات متعددی وجود دارد.
وی ابراز امیدواری کرد: در صورت تأمین منابع مالی مورد نیاز از سوی استاندار و ستاد مدیریت بحران تا پایان نیمه نخست سال ۹۳ این طرح به اتمام خواهد رسید.
۱۱ روستای آستانه اشرفیه از نعمت آب آشامیدنی محروم هستند
قربانی با بیان اینکه مشکل تامین آب آشامیدنی بسیاری از روستاها رفع نشده است، گفت: در ۱۱ روستای آستانه اشرفیه و کیاشهر از جمله گیلده و امیرهنده مردم از نعمت آب آشامیدنی به عنوان حداقل نیاز اجتماعی محروم هستند.
وی با اشاره به اینکه در شأن و منزلت مردم این شهرستان نیست که از داشتن آب آشامیدنی سالم محروم باشند، افزود: با سفر معاونت آب وزارت نیرو در اسرع وقت به دو روستای امیرهنده و گیلده تا پایان سال جاری طرح آبرسانی انجام خواهد شد تا مردم این مناطق از نعمت آب آشامیدنی سالم برخوردار شوند.
نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بندر کیاشهر ظرفیت شهرستان شدن را دارد، اظهار داشت: با توجه به جایگاه ویژه این بندر از لحاظ گردشگری، صید و صیادی و سایر مزیتها تنها وجود جمعیت کم دغدغه تبدیل شدن آن به یک شهرستان مستقل است.
وی با اشاره به اینکه نمایندگان استان در راستای شهرستان شدن این بندر حمایت مورد نیاز را ارائه میدهند، ادامه داد: در انتهای حوزه آستانه اشرفیه با حدود سه هزار نفر جمعیت هیچ گونه دور برگردانی وجود ندارد تا دانش آموزان و مردم بتوانند از آن عبور و مرور کنند.
قربانی با بیان اینکه هیچ گونه ردیف بودجه برای این مسئله تعریف نشده است، گفت: یک دور برگردان صنعتی کمتر از ۱۰ ماه است که کلنگزنی شده و فاز نخست آن به اتمام رسیده و امید است تا این پروژه با تخصیص اعتبارات از محل راهداری هر چه سریع تر به بهره برداری برسد.
وی درباره مسئله افت فشار آب بندر کیاشهر اظهار داشت: در تأمین آب آشامیدنی ناحیه شهری این بندر مشکلاتی وجود دارد اما با ساخت منبع زمینی آب کیاشهر که در اردیبهشت ماه کلنگ زنی شد و از پیشرفت ۸۵ درصدی برخوردار است تا نیمه دوم سال آب آشامیدنی مورد نیاز منطقه تامین خواهد شد.
آستانه اشرفیه و کیاشهر در حوزه ورزش ناکام مانده است
نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه شهرستان آستانه اشرفیه و بندر کیاشهر در حوزه ورزش ناکام مانده است، ادامه داد: حداقل امکانات مورد نیاز شهرستان در این حوزه تأمین نشده با توجه به اینکه وضعیت، شرایط و استعداد جوانان منطقه در رشته های مختلف ورزشی بینظیر است.
وی همچنین از ایجاد تغییرات مثبت در حوزه ورزش آستانه اشرفیه و بندر کیاشهر خبر داد و افزود: متأسفانه تاکنون بندر کیاشهر از نعمت داشتن یک استخر شنا و بسیاری از حوزه های ورزشی محروم است.
قربانی درباره وضعیت اشتغال صیادان شهرستان گفت: این قشر زحمتکش ۲۷ در صد حق بیمه میپردازند در حالیکه براساس برنامهریزیهای صورت گرفته تنها باید ۱۷ در صد آن را پرداخت کنند که در آینده ای نزدیک این امر محقق خواهد شد.
وی به وضعیت فاضلاب صنعتی شهری شهرستان آستانه اشرفیه اشاره کرد و اظهار داشت: این مسئله به عنوان بزرگترین معضل اجتماعی افکار عمومی منطقه است و پروژه ساماندهی فاضلاب صنعتی شهری که در سال ۷۷ آغاز شده تنها با کمتر از ۱۰ در صد پیشرفت فیزیکی در حال ساخت است و این در حالی است که عمر فاضلاب سنتی شهر بیش از ۶۰ سال بوده و پاسخگوی نیاز مردم نیست.
نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: این در حالیست که تا سال ۸۷ هیچ گونه اعتباری برای اجرای این طرح در نظر گرفته نشده و اعتبار اختصاص یافته در سال ۸۹ و سال ۹۰ بسیار ناچیز بوده است.
وی همچنین گفت: در سال ۹۰ و ۹۱ از محل تملک دارایی ها حدود چهار میلیارد تومان تخصیص یافته که در شبکه هزینه شده است و در سال ۹۲ نیز ۱۱ میلیارد تومان از طریق تملک داراییهاو فروش اوراق مشارکت پیشبینی شده که متأسفانه تاکنون اوراق مشارکت لحاظ نشده و امید است که این امر تا پایان سال محقق شود.
قربانی افزود: در سال ۹۳ نیز تسهیلات بانک توسعه اسلامی در اختیار آب و فاضلاب استان و شهرستان آستانه اشرفیه قرار خواهد گرفت که در این صورت ۴۰ تا ۵۰ در صد از مشکلات حوزه رفع خواهد شد.
وی با بیان اینکه در طرح حرم نیز تاکنون دو گام برداشته شده است، اظهار داشت: در بودجه سال ۹۳ یک ردیف اعتبار ملی برای این طرح در نظر گرفته شده و از طریق ماده ۱۸۰ نیز با تعیین مبلغی در دو فاز اجرای طرح حرم به اتمام خواهد رسید./مهر
دیدگاه