مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان:

دخالت آرایشگاه‌های زنانه در حوزه پزشکی جرم است

مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان، گفت: متأسفانه در برخی از آرایشگاه‌ها، خدماتی که جنبه پزشکی هم دارند، انجام می‌شود که می‌توانند خطرات جانی، مالی، روحی و روانی را نیز در پی داشته باشد که طبق قوانین کشور جرم محسوب می‌شوند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا به نقل از ایسنا، رضا قشلاقی در کارگاه آموزشی، توجیهی و ساماندهی آرایشگاه‌های زنانه رشت، گفت: هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی و توجیهی آگاهی بخشی به بانوان شاغل در صنف آرایشگران زنانه و همچنین آهی جامعه هدف آنان یعنی مصرف کنندگان این خدمات نسبت به خطراتی که در استفاده از لوازم آرایشی غیربهداشتی و عدم رعایت مسایل بهداشتی است.

وی با اشاره به این موضوع که صنف آرایشگران زنانه تنها یک واحد صنفی صرف اینکه به مردم خدمات ارائه می‌کند، محسوب نمی‌شود گفت: متأسفانه در برخی از این واحدها، خدماتی که جنبه پزشکی هم دارند، انجام می‌شود که می‌توانند خطرات جانی، مالی، روحی و روانی را نیز در پی داشته باشد که طبق قوانین کشور جرم محسوب می‌شوند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان، خاطرنشان کرد: برخی از اقدامات آرایشگران در آرایشگاه‌ها دخالت در حوزه پزشکی است و جرم تلقی می‌شود.
قشلاقی به انواع سرطان‌های پوست و آسیب‌های جسمی و روحی اشاره کرد و گفت: تعزیرات حکومتی پیش‌قدم شده تا با تکیه‌بر همیاری اتاق‌های اصناف و اتحادیه‌ها، طرح آموزشی و توجیهی بر پایه شاخص‌های فرهنگی و بهداشتی را به‌صورت کارگاه آموزشی در سراسر استان برای کلیه آرایشگران زنانه برگزار کند که گیلان به عنوان یکی از استان‌های پایلوت در این اقدام پیش قدم شده است.
ویدا آزاد مشاور امور بانوان رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در ادامه این مراسم گفت: ناآگاهی برخی از واحدهای صنفی در خصوص قوانین و مقررات صنفی و بهداشتی و جزایی را عامل ارتکاب تخلف و برخی از جریم دانست.
وی گفت: برنامه ساماندهی آرایشگاه‌های زنانه از سال ۹۴ با رویکرد پیشگیرانه بر اساس مطالعات صورت گرفته شده بر روی پرونده‌های تخلفاتی مربوط به صنف آرایشگران در برنامه‌های سازمان تعزیرات به منظور بهبود وضعیت کاری شاغلین این صنف قرار گرفت.
مدینه همرنگ کافی، رییس اتحادیه آرایشگران زنانه رشت در ادامه این مراسم، گفت: این کارگاه آموزشی، توجیهی در جهت پیشگیری، بهداشت و کاهش آسیب‌های اجتماعی صنفی با حضور کارشناسان و مسئولانی از ادارات  اتاق اصناف مرکز گیلان، تعزیرات استان، اداره اماکن و مرکز بهداشت به میزبانی اتحادیه آرایشگران زنانه رشت برگزار شد.
وی تعداد آرایشگران زنانه دارای پروانه در رشت را هزار و ۶۲۰ واحد، رودبار۱۷۴ و انزلی ۱۸۹ واحد عنوان کرد و گفت: از این تعداد حدود هزار نفر با توجه به فصل کار آرایشگران زنانه در این کارگاه حضور یافتند.
کارگاه آموزشی، توجیهی و ساماندهی آرایشگاه های زنانه شهرهای رشت، رودبار و بندرانزلی در تالار آریانا رشت برگزار شد.

Share