یادمان است که موفق ترین شهردار لاهیجان اهل شیراز بود !؟
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا خوشبختانه با توجه به دیدگاههای مختلف سیاسی و اجتماعی در شورای اسلامی شهر و اجماع رای حداکثری شورا در انتخاب آقای آگشته باید عرض نمائیم که هیچ فرد یا گروه سیاسی نتوانستند نظر خود را به اعضای شورای اسلامی شهر لاهیجان تحمیل نمایند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا در واکنش به حواشی قبل و بعد انتخاب شهردار لاهیجان شورای شهر این شهر بیانیه زیر را صادر کرده است:
آخرین بیانیه شورای اسلامی شهر لاهیجان
با سلام خدمت تمامی شهروندان عزیز لاهیجانی و آرزوی توفیق روزافزون در کلیه امور زندگی .
با توجه به اتفاقات اخیر که در خصوص با مدیریت شهری لاهیجان بوقوع پیوست به جهت تنویر افکار عمومی و در راستای شفاف سازی کلیه مسائل را در ۳ فصل به استحضار شما خوبان می رسانیم . امید است بیان واقعیات زیر بتواند روشنگر بسیاری از مسائل بوده و اندکی از نگرانیهای شما عزیزان را تعدیل نماید .
فصل اول :شروع دوره چهارم
پس از انتخابات شوراهای اسلامی در شهریور ماه سال ۱۳۹۲ کار رسمی شورا آغاز و در اولین جلسه آن پس از انتخاب هیئت رئیسه ، شهردار نیز انتخاب گردید . با عنایت به کارنامه شهردار وقت در ۲ سال پایانی دوره سوم شورا و نظر به احترام نظرات مثبت مردم به شهردار وقت ، علیرغم اختلاف سلیقه در بین اعضاء شورا بنابر تصمیم شورایی ایشان با احتساب ۹ رای به عنوان سکاندار مدیریت شهری لاهیجان انتخاب گردیدند و در همان جلسه اول بر اهتمام در ارتباط با شروع پروژه های عمرانی و اتمام پروژه های نیمه تمام – اقدام به حل مسائل حقوقی برخی از املاک شهرداری (جزیره لاهیجان) و توجه به مسائل فرهنگی در اولویت قرار گرفت و شهردار منتخب تعهد به اجرای موارد یاد شده نمود .
فصل دوم : استیضاح
پس از انتخاب شهردار و گذشت چند ماه از شروع فعالیت ایشان در دوره چهارم بر خلاف کارنامه ۲ سال آخر شورای سوم شهرداری صرفاً در ایجاد پروژه های زودبازده و ظاهرسازی ، بدون پشتوانه علمی معطوف گردید و پس از کش و قوس های فراوان و نشست های پی در پی و تذکرات متعدد شورا ، و با توجه به تجربه مشابه ایشان در شهرهای قبلی خدمت ایشان ، سرانجام شورا تصمیم به انجام پروسه استیضاح نمود . از شروع این فرآیند قانونی تا به امروز شورا شهر لاهیجان آماج حملات بسیاری از عزیزان در دنیای مجازی گردید . استفاده ابزاری از تبلیغات کاذب و یارگیریهای سیاسی غیرمنصفانه از یک سو و اتهامات رنگارنگ از سوی شهردار به شورا که خواسته های شخصی و غیر منطقی از شهردار دارد و مسائلی نظیر آن .
براستی کدام خواسته ؟ آیا پیگیری اعضای شورا در ارتباط با تملک استخر و جزیره لاهیجان خواسته ای شخصی بود . اتمام کمربندی عاقلیه چطور ؟ اهتمام به روشن شدن وضعیت باغ قطبی چه ؟ براستی پرداختن بیش از حد شهردار وقت به مسائل تبلیغاتی آن هم با پول مردم و استفاده از سکوت رسانه ای شورا شهر میبایست به پاشنه آشیل شورا تبدیل می گردید . عدم پرداخت حقوق و مزایا به پرسنل شرکتی و خدماتی و مطالبه بیش از ۱ میلیارد تومان شرکت تحت قرارداد کار شخصی بود ؟ عدم پرداخت وجه مربوطه به برخی ادارات مانند بیمه تامین اجتماعی – بیمه آتیه سازان و … که سابقه بیمه کارگران زحمتکش تحت پوشش را به مخاطره انداخته و امروز شاهد مراجعات مکرر این عزیزان به شورا می باشیم که به جهت درمان خود واعضاء خانواده به دلیل آن عدم پرداخت با مشکل جدی مواجه می باشند نیز از آن دسته مطالبات شخصی بود ؟ ! عدم اجراء قوانین جاری در شهرداریها مانند ماده ۳۷ قانون شهرداریها چطور ؟! عدم استفاده از جوانان تحصیلکرده لاهیجانی در شهرداری به بهانه نداشتن مجوز و پذیرفتن بسیاری از میانسالان از بستگان و دوستان که حتی ساکن شهر لاهیجان نیز نمی باشند چطور ؟ ایجاد فرصت شغلی برای اقوام درجه ۱ و ۲ که خود در دهه چهارم یا پنجم زندگی بسر می برند که به دلیل عدم آگاهی و نیز علم به اصول اولیه اداری با اشغال پست های تخصصی موجبات مخاطره جان زیرمجموعه و متاسفانه فوت احدی از آنان گردید ! تبعیض در اجرا قوانین و صدور پروانه بصورت سلیقه ای که منجر به نارضایتی بسیاری از شهروندان گردیده عدم توجه به ایجاد پارکینگ های عمومی و استفاده منابع مالی تامین پارکینگ عمومی در موارد دیگر، عدم توجه به تامین پارکینگ در بسیاری از ساختمانهای مسکونی و تجاری که در برخی از خیابانهای شهر در آینده ای نزدیک مشکلات ترافیکی فراوانی را به وجود می آورد و اکنون نیز وجود دارد . عدم توجه به مسائل مرتبط با علم فضای سبز در ایجاد پارک های مختلف و اصرار بسیار به استفاده از سنگ های آنتیک به جای چمن و سبزه طبیعی و تخریب فضای سبز . صدور اصلاحیه های متعدد برای ساختمانهای مختلف که دارای مجوز ماده ۵ قانون شهرداریها بوده و قانوناً میبایست بر اساس نظر اعضاء محترم کمیسیون ماده ۵ اصلاح می گردید و جلوگیری از ارجاع پرونده آنان به کمیسیونهای سیدگی به تخلفات . تبلیغات بسیار وسیع و گسترده در ارتباط با کارهای انجام نگرفته و فریب افکار عمومی بطور مثال عدم پرداخت حتی ۱ ریال به مالک ساختمان اجرائی شهرداری (در حاجی آباد ) و عقد قرارداد متفاوت با ایشان که اولی به شورا ارسال و دومی که شهرداری را ملزم به پرداخت سودی بالغ بر سود بانک مرکزی نموده هرگز به شورا ارسال نگردید و ایجاد تعهد برای شهرداری به مبلغ بالغ بر ۳ میلیارد تومان که بر ذمه شهرداری از حقوق شهروندان می باشد .
عدم توجه به آسفالت و روکش آن در خیابانهای اصلی ، فرعی و مناطق حاشیه ای شهر که امروز متاسفانه مشکلات بسیاری را برای شهروندان بوجود آورده است . غفلت از مناطق محروم و حاشیه نشین شهری و محلات قدیمی . نداشتن قرارداد با بسیاری از پیمانکاران که متاسفانه امروز با توجه به انجام تعهد خود در راهروهای شهرداری و شورا به دنبال مطالبات خود می باشند .عدم توجه به پیمانکاران بومی و اصرار به استفاده از پیمانکاران غیر بومی و مشخصاً از قومیتی خاص . اینها و ده ها مشکل دیگر که شورا مجاب به استیضاح با حداکثر رای ممکنه نمود . جالب است بدانید که جوابیه ایشان در خصوص سئوالات شورا در فرآیند استیضاح که به چاپ هم رسیده هرگز جنبه قانونی نداشته و اسناد و مدارک مربوطه به دلایل استیضاح در شورا و شهرداری موجود می باشد که از آن جمله می توان به عدم قرارداد قانونی و مجوز به جهت راه اندازی بالن تبلیغاتی و بکارگیری غیرقانونی کارکنان زحمتکش شهرداری در این امر که منجر به مجروح شدن تنی چند و فوت احدی از پرسنل گردید که گزارش پزشکی قانونی مبین بسیاری از واقعیتهاست . و یا ادعای شهردار وقت در خصوص عدم بدهی به ادارات تامین اجتماعی و دارایی برخلاف واقعیات و اسناد و مدارک بدهی ها همچنان در شهرداری موجود و یا همانگونه که عرض شد استفاده غیر قانونی و بدون مجوز از وجوه حساب مربوطه به پارکینگ های عمومی که فقط برای تملک این امر می باشد . و در نهایت اینها و بدهی های موجود گوشه ای از دلایل استیضاح بود که پس از تکمیل و ارائه گزارش حسابرسب شورا شهر به استحضار شهروندان و همشهریان عزیز خواهد رسید .
فصل سوم : انتخاب شهردار
با توجه به مشکلات موجود از یک طرف و نزدیکی به پایان سال از طرف دیگر و جلوگیری از روند رو به افول شهرداری و قطع خسارات یاد شده و آغاز حرکتی تازه با توجه به انتظارات مردم از منتخبین خود اعضا شورا شهرلاهیجان پس از دعوت قریب به یک ماه از متقاضیان خدمت در سمت شهرداری طی جلسات فشرده و متوالی رزومه کندیداهای پست شهرداری لاهیجان را بررسی و نهایتاً به ۴ نفر اجازه حضور در مرحله بعدی که ارائه برنامه ها و پاسخ به سئوالات اعضا بر اساس مشکلات موجود بود را دادند و با توجه به اینکه فرصتی برای آزمون و خطا در شهر وجود ندارد و مردم این شهر انتظار حرکت رو به رشد را دارند تجربه کار در شهرداری و مدیریت شهری تحصیلات مرتبط و عالیه و تعهد و تخصص از فاکتورهای مدنظر شورا بود که بر این اساس آقایان : سعید آگشته با سابقه شهرداری – فیروز جعفری با سابقه شهرداری – حسن پورقربان با سابقه شهرداری و آقای دمرچلی با سابقه بسیار در امور مرتبط با شهرداریها انتخاب گردیدند که اتفاقاً مورد تائید همه اعضا شورا قرار گرفتند و در صورتجلسات نیز موجود است و جالب آنکه با توجه به اینکه هیچکدام از این نفرات بومی نبودند هیچ اعتراضی از طرف دوستان وارد نگردید و اتفاقاً مورد استقبال نیز قرار گرفتند پس از انصراف آقایان : جعفری – پورقربان و دمرچلی عزیزان به این نتیجه رسیدند که اینبار فرصت ارائه برنامه به افراد بومی که سابقه شهرداری نیز ندارند داده شود و تعدادی دیگر نیز جهت ارائه برنامه بهجلسات شورا دعوت گردیدند و خوشبختانه برنامه های خوب تئوری و کارشناسانه از برخی کاندیداهای بومی ارائه گردید اما از مدیریت و سابقه اجرائی مناسب در حوزه شهرداری خبری نبود . لذا با توجه به موقعیت حساس و ویژه شهر لاهیجان و نیاز به مدیریت قوی در کنار ایده های علمی و تئوری و تجربه کاری ، اعضا شورا شهر لاهیجان پس از مطالعه و رزومه کاری و ارائه برنامه های اجرایی و تحقیق در خصوص احراز تخصص ، تعهد و تعامل با مردم در حوزه های مختلف . آقای سعید آگشته را از میان کاندیداهای موجود برگزیدند و ایشان را باتوجه به ارتباطات ویژه با سازمان های وابسته به شهرداری ها و نیز سوابق شهرداری ایشان در الوند به مدت ۷ سال و نیز معاونت شهرداری کلان شهر قزوین واجد شرایط شهرداری لاهیجان دانستند . ایشان دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد در رشته معماری و شهرسازی می باشد . و اما چند نکته قابل تامل :
متهم شده ایم به این که چرا شهردار غیر بومی انتخاب نمودیم؟!
یادمان است که مسیح موفق ترین شهردار لاهیجان اهل شیراز بود !؟
یادمان است که برهانی و کحالی و پورباقری لاهیجانی نبودند و هیچ اعتراضی به حضور آنان نشد!!
اینکه شورا شهر بتواندتجربه ، ایده ، تحصیل و تعهد یک ایرانی را در شهر خود و برای پیشبرد و آبادانی آن داشته باشد ایراد است؟! اگر چنین است پس لاهیجانی های عزیز که در جای جای ایران اسلامی مدیریت (آن هم از نوع ارشد ) را دارند محکومند و باید برگردند و فقط در شهر زادگاه خود خدمت کنند!!
مگر بر این عقیده نیستیم که جهان دهکده کوچک است و دیگر برای خدمت کردن به مردم مرزها برداشته شده است ؟! و اما در نظام شورایی ، آنچه که از آموزه های دینی و نظام اجتماعی آموخته ایم این است که تصمیمات شورایی می بایست به رای اکثریت تمکین نمود که خوشبختانه منتخبین شورای اسلامی شهر لاهیجان همواره خود سعی نموده اند در زمینه های مختلف الگو باشند .
خوشبختانه با توجه به دیدگاههای مختلف سیاسی و اجتماعی در شورای اسلامی شهر و اجماع رای حداکثری شورا در انتخاب آقای آگشته باید عرض نمائیم که هیچ فرد یا گروه سیاسی نتوانستند نظر خود را به اعضای شورای اسلامی شهر لاهیجان تحمیل نمایند و این شورا استقلال رای و با تحقیقات بسیار شهردار منتخب خود را انتخاب نموده و از این بابت از خداوند شاکر است .
در نهایت برخی از ایجاد ثبات مدیریتی در شهر هراس دارند و با ایجاد تنش و نشر و انتشار شایعات بی اساس سعی در بر هم زدن آرامش شهروندان دارند و در این خصوص منتخبین شهر لاهیجان عزم خود را جزم نموده تا بدور از حاشیه های سیاسی و تمامیت خواهی عده ای فرصت طلب در پیشبرد شهر و برآوردن مطالبات شهروندی همه توان خود را مصروف نمایند .
والسلام
روابط عمومی شورای اسلامی شهر لاهیجان
دیدگاه