سرهنگ عباس فرهمندی فرمانده جدید انتظامی ماسال شد
ضمن قدردانی از خدمات سرهنگ مرتضی ترازی، فرمانده پیشین انتظامی ماسال، سرهنگ عباس فرهمندی به عنوان فرمانده جدید انتظامی این شهرستان معرفی شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، جانشین فرمانده انتظامی گیلان از کاهش ۹ درصدی سرقتها و رشد ۵ درصدی کشفیات پروندههای سرقت در ۷ ماهه سال جاری خبر داد.
سرهنگ قاسم جانعلیپور در مراسم تکریم و معارفه فرمانده انتظامی شهرستان ماسال، با اشاره به کشف بیش از ۳ تن و ۸۷۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر در استان، از رشد ۲۱ درصدی کشفیات در این حوزه خبر داد.
وی همچنین از رشد ۵ برابری کشفیات احتکار کالا، افزایش ۵ درصدی تصادفات فوتی و ثبت بیش از ۴۶۰ هزار تماس با سامانه ۱۱۰ در ۷ ماهه امسال خبر داد و افزود: حدود ۶۰ درصد این تماسها به عملیات پلیسی منجر شده است.
این مقام انتظامی در پایان، ضمن قدردانی از خدمات سرهنگ مرتضی ترازی، فرمانده پیشین انتظامی ماسال، سرهنگ عباس فرهمندی را به عنوان فرمانده جدید انتظامی این شهرستان معرفی کرد.
n

دیدگاه