امضای تفاهمنامه همکاری برای استانداردسازی مرکز توانبخشی رودسر در آیین تجلیل از داوطلبان هلال احمر گیلان
منصور صادقی قاضی چاک، خیر نیکاندیش و داوطلب فعال جمعیت هلال احمر استان گیلان، تفاهمنامهای را با مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گیلان به امضا رساند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، در آیین گرامیداشت هفته هلال احمر که با محوریت تجلیل از داوطلبان و مسئولان امور داوطلبی استان گیلان برگزار شد، تفاهمنامه همکاری برای استانداردسازی، ساخت و تجهیز مرکز توانبخشی هلال احمر شهرستان رودسر، با مشارکت یکی از خیرین نیکاندیش استان به امضا رسید.
این آیین به همت معاونت امور داوطلبان جمعیت هلال احمر استان گیلان و به مناسبت هفته هلال احمر برگزار گردید. در حاشیه این مراسم، آقای منصور صادقی قاضی چاک، خیر نیکاندیش و داوطلب فعال جمعیت هلال احمر استان گیلان، تفاهمنامهای را با مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گیلان به امضا رساند.
بر اساس این تفاهمنامه، آقای صادقی قاضی چاک، کمکهای خود را در راستای استانداردسازی، تکمیل فرآیند ساخت و تجهیز مرکز توانبخشی جمعیت هلال احمر شهرستان رودسر که موقوفه مهندس محمدکاظم حیدرپور میباشد، تقبل نمود. این اقدام خداپسندانه گامی بلند در مسیر ارائه خدمات فیزیوتراپی، کاردرمانی و توانبخشی مطلوبتر به شهروندان شرق استان گیلان به شمار میرود.
مهندس حیدرپور از خیرین بنام استان بوده که پیشتر بنای این مرکز را به عنوان موقوفه به جمعیت هلال احمر واگذار نموده است و اکنون با ورود خیرین داوطلب جدید، این مرکز پس از تکمیل و تجهیز، به قطب ارائه خدمات توانبخشی در منطقه تبدیل خواهد شد.
مرتضی ادهمی ضمن قدردانی از روحیه نوعدوستی و مشارکت داوطلبانه آقای صادقی قاضی چاک، این همدلی را جلوهای از ترویج فرهنگ نیکوکاری در استان دانست و ابراز امیدواری کرد با استانداردسازی این مرکز درمانی، شاهد ارتقای سطح سلامت و کاهش آلام نیازمندان باشیم.
در این آیین همچنین از داوطلبان، خیرین و مسئولان داوطلبی شهرستانهای استان گیلان به پاس همراهی صادقانه با اهداف بشردوستانه جمعیت هلال احمر تجلیل به عمل آمد.
«

دیدگاه