هواشناسی پیش بینی کرد

افزایش ۸ تا ۱۵ درجه ای دما در گیلان با وزش باد گرم شدید

مدیرکل هواشناسی گیلان گفت: وزش باد گرم به ویژه در ارتفاعات و دامنه ها طی جمعه و شنبه، ۲۴ و ۲۵ بهمن شدید خواهد بود و افزایش دما داریم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، محمد دادرس، آسمان گیلان را قسمتی ابری تا نیمه ابری و مه آلود دانست و اظهار کرد: ماسوله با چهار و منجیل با ۱۸ درجه سلسیوس سردترین و گرم ترین نقاط استان هستند.

وی از ثبت بارش ۴۱.۶ میلی متر در لشگان رودسر طی ۷۲ ساعت گذشته خبر داد و افزود: بررسی نقشه های هواشناسی، نشان دهنده برقراری جوی غالبا پایدار و شکل گیری تدریجی جریانات جنوبی در منطقه است.

مدیرکل هواشناسی گیلان با بیان اینکه روند کاهش ابر و وزش باد گرم و افزایش دما تا اواسط هفته آینده پیش بینی می شود، گفت: شاهد افزایش هشت تا ۱۵ درجه ای متوسط دما خواهیم بود.

دادرس از صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خبر داد و گفت: طی فردا و پس فردا شاهد وزش باد گرم شدید و خیلی شدید به ویژه در ارتفاعات و دامنه ها خواهیم بود و پدیده مه در نواحی ساحلی و جلگه ای مورد انتظار است.

وی با اشاره به احتمال سقوط اجسام از ارتفاع و شکستن درختان و گسترش آتش سوزی در جنگل ها و مراتع و بهمن و کولاک و گسیل گرد و خاک، بیان کرد: طی این مدت، گاهی با گذر جریانات کم و بیش ناپایدار از منطقه، افزایش موقت ابر و رگبار و رعد و برق پراکنده پیش بینی می شود.