هواشناسی گیلان اعلام کرد:

هشدار سطح زرد هواشناسی در گیلان؛ احتمال آبگرفتگی و سیلاب

مدیرکل هواشناسی گیلان از کاهش سه تا ۶ درجه‌ای متوسط دما خبر داد و گفت: از فردا تا اواسط هفته آینده، احتمال بارندگی رگباری و آبگرفتگی وجود دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، محمد دادرس، آسمان گیلان را قسمتی ابری تا ابری و مه آلود دانست و اظهار کرد: اسبه وونی با ۱۴.۱ و آستانه اشرفیه با ۲۶.۲ درجه سانتی گراد سردترین و گرم ترین نقاط استان در ۳۰ مهر بودند.

وی با اشاره به ثبت بارش ۴۰.۱ میلی متری در امامزاده اسحاق طی سه روز گذشته، افزود: نقشه های هواشناسی نشان دهنده فعالیت تناوبی سامانه ناپایدار تا اواسط هفته آینده در منطقه است.

مدیرکل هواشناسی گیلان از صدور هشدار سطح زرد خبر داد و بیان کرد: فعالیت سامانه بارشی از جمعه، اول آبان آغاز شده و تا دوشنبه ادامه خواهد داشت و لذا آسمانی غالبا نیمه ابری تا ابری و مه آلود پیش بینی می ‌شود.

دادرس وزش باد و رعد و برق و احتمال تگرگ را از دیگر پدیده های جوی مورد انتظار دانست و بیان کرد: شرایط برای روند کاهش نسبی دما و بارندگی رگباری و شدید به ویژه در ارتفاعات و دامنه ها فراهم است.

وی با اشاره به احتمال آبگرفتگی و بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه ها و مسیل ها و جاری شدن سیلاب و طغیان رودخانه ها و لغزش و رانش و اصابت صاعقه و…، متذکر شد: شرایط دریای خزر برای اغلب فعالیت ‌های دریایی از اواخر وقت شنبه تا صبح دوشنبه نامناسب خواهد بود.