فرمانده انتظامی شهرستان لنگرود خبر داد:

دستگیری عاملان نزاع و درگیری با سلاح سرد در خیابان طولازده لنگرود

فرمانده انتظامی شهرستان لنگرود از دستگیری عاملان نزاع و درگیری و مجروحیت ۲ نفر در این شهرستان خبر داد و گفت: ۲ نفر  طرفین  مجروح و به بیمارستان منتقل و ۲ نفرضاربین این پرونده قبل از رسیدن پلیس متواری شده‌اند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، سرهنگ ارسلان صبح زاهدی فرمانده انتظامی شهرستان لنگرود اظهار کرد: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی۱۱۰ مبنی درگیری چند نفر با سلاح سرد در خیابان طولازده لنگرود، بلافاصله ماموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی به محل مورد نظر اعزام شدند.

وی افزود: با حضور پلیس در آدرس اعلامی مشخص شد، ۲ نفر  طرفین  مجروح و به بیمارستان منتقل و ۲ نفرضاربین این پرونده قبل از رسیدن پلیس متواری شده‌اند.

این مقام انتظامی از شناسایی و دستگیری عاملان نزاع و درگیری با پیگیری‌های صورت گرفته و هماهنگی قضائی در مخفیگاهشان خبر داد و تصریح کرد: متهمان ۳۸ و ۴۵ساله پس از تشکیل پرونده در اختیار  مرجع قضائی قرار گرفتند.