معاون آبفای گیلان:

تأمین آب لنگرود با شبکه‌ های جایگزین؛ عملیات رفع مشکل ادامه دارد

معاون بهره‌برداری شرکت آب و فاضلاب گیلان از استفاده از ظرفیت شبکه‌های جایگزین برای تأمین آب در لنگرود خبر داد و گفت: همزمان عملیات فنی برای رفع مشکل اصلی پمپاژ در حال انجام است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، عباس حسنی با اشاره به حضور میدانی در محل حادثه و در جمع تیم‌های امداد و حوادث شرکت آب و فاضلاب اظهار کرد: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب گیلان با همراهی فرماندار لنگرود نیز به صورت میدانی در محل حضور دارد و روند عملیات و اقدامات انجام‌شده برای رفع مشکل پمپاژ آب را از نزدیک پیگیری می‌کند.

وی با اشاره به بروز مشکل در تأسیسات پمپاژ آب شهر لنگرود افزود: این اتفاق به صورت غیرمترقبه رخ داد، اما با توجه به پیش‌بینی‌های انجام‌شده برای شرایط بحرانی و تمهیدات پیشگیرانه، بلافاصله از ظرفیت شبکه‌های سایر مناطق برای انتقال آب و تأمین نیاز شهر استفاده شد.

معاون بهره‌برداری شرکت آب و فاضلاب گیلان ادامه داد: در حال حاضر بخش قابل توجهی از مناطق شهر لنگرود در حال دریافت آب هستند و تنها در چند محله، همچنان مشکل افت فشار یا قطعی آب وجود دارد.

حسنی با اشاره به محله‌های دارای مشکل بیشتر گفت: در حال حاضر در مناطقی از جمله انزلی‌محله، انصار محله، خراط محله و بخش‌هایی از مرکز شهر، مشکلات آبرسانی بیشتر است که تلاش می‌کنیم با استفاده از شبکه جایگزین و تغییرات انجام‌شده در سیستم پمپاژ، این مشکل تا صبح برطرف شود.

وی با تأکید بر ضرورت همکاری شهروندان در این شرایط بیان کرد: از مردم درخواست داریم با مدیریت مصرف و صرفه‌جویی در مصرف آب، مجموعه آب و فاضلاب را برای توزیع عادلانه آب میان شهروندان همراهی کنند.

معاون بهره‌برداری شرکت آب و فاضلاب گیلان همچنین از استقرار خودروهای آبرسان در مناطق مورد نیاز خبر داد و گفت: خودروهای آبرسان در محل مستقر هستند و در مناطقی که قطعی آب وجود دارد و شهروندان نیازمند آب هستند، خدمات آبرسانی سیار انجام خواهد شد.

حسنی تصریح کرد: تیم‌های عملیاتی و امداد و حوادث شرکت آب و فاضلاب همچنان در محل حضور دارند و روند رفع مشکل و پایدارسازی شبکه آبرسانی را به صورت مستمر پیگیری می‌کنند.

حضور فرماندار لنگرود در ایستگاه پمپاژ آب شرب شهر

در پی افت شدید فشار آب شرب در برخی نقاط شهر لنگرود که به‌دنبال شکستگی خط لوله انتقال آب و بروز مشکلات فنی در ایستگاه پمپاژ آب رخ داد، فرماندار لنگرود عصر امروز با حضور در محل ایستگاه پمپاژ، از نزدیک در جریان روند بررسی و رفع مشکل قرار گرفت.

فرماندار لنگرود در این بازدید، ضمن پیگیری روند تعمیرات و رفع نقص فنی، طی تماس تلفنی با مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب، بر تسریع در انجام عملیات تعمیر و رفع مشکل و بازگشت هرچه سریع‌تر شبکه آبرسانی به شرایط عادی تأکید کرد.

وی همچنین خواستار استمرار پیگیری‌ها تا رفع کامل مشکل و تأمین پایدار آب شرب شهروندان شد.