عضو هیئت‌رئیسه مجلس:

حمله مجدد ایران به منافع آمریکا محتمل است | تنش را افزایش می‌دهیم، اگر نیاز باشد!

عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: «توصیه من این است که آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها با آتش بازی نکنند؛ چرا که کسی که با آتش بازی می‌کند، باید عواقب آن را نیز خودش بسنجد. ما در هر صورت آمادگی لازم را داریم.»

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، احمد نادری عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرآنلاین در پاسخ به سوالی درباره احتمال وقوع حملات گسترده گفت: «در هر صورت ما برای هر سناریویی آمادگی داریم. جمهوری اسلامی ایران برای هر سناریویی آماده است. سناریوها نیز از برخوردهای معدود و محدود در نقاطی از ایران یا حملات نقطه‌ای و هدف قرار دادن یک نقطه مشخص آغاز می‌شود و تا جنگ گسترده و تمام‌عیار و اصطلاحاً «توتال وار» در ادبیات انسان‌شناسی جنگ ادامه پیدا می‌کند.»

وی افزود: «جمهوری اسلامی ایران برای هرگونه سناریویی آمادگی لازم را دارد و اتفاقاً خودمان را برای بدترین سناریوها آماده کرده‌ایم. این آمادگی هم در توان دفاعی ما و هم در توان آفندی ما وجود دارد و ضعف‌هایی را که داشتیم نیز جبران و برطرف کرده‌ایم.»

نادری در ادامه درباره موضوع حمله پیش‌دستانه گفت: «در مورد حمله پیش‌دستانه باید عرض کنم که ما در واقع حمله پیش‌دستانه‌ای به اردن داشتیم و هر کجا که منافعمان اقتضا کند، برای دفاع از منافع و کشورمان اقدام خواهیم کرد.»

وی افزود: «این اقدام می‌تواند در قالب حمله پیش‌دستانه باشد یا در قالب حمله تدافعی و واکنشی؛ هر دو حالت وجود دارد. ما در حمله اخیر به اردن نشان دادیم که اگر لازم باشد، حمله پیش‌دستانه را انجام می‌دهیم.»

احتمال حمله مجدد ایران به منافع آمریکا و اسرائیل در منطقه وجود دارد

عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: «احتمال حمله مجدد ایران به منافع آمریکا و اسرائیل در منطقه وجود دارد و این موضوع یکی از احتمالاتی است که در فاز جدید معماری امنیتی و نظامی جمهوری اسلامی ایران وجود دارد.»

وی ادامه داد: «بحث حمله پیش‌دستانه در این چارچوب مطرح است و حتماً اگر لازم باشد، از این ظرفیت در موارد بیشتری استفاده خواهیم کرد.»

نادری در ادامه با اشاره به تجربیات به‌دست‌آمده از جنگ‌های اخیر گفت: «ما ضعف‌های آفندی خودمان و برخی از ضعف‌های پدافندی را در طول این دو جنگ جبران کردیم. تجربیاتی که از جنگ ۱۲ روزه و بعد از آن جنگ ۴۰ روزه به دست آوردیم، تجربیات ارزشمندی بود و سبب شد به نقاط ضعف خودمان پی ببریم.»

وی افزود: «در هر صورت، ما این آمادگی را در سیستم دفاعی و امنیتی خود برای هرگونه سناریویی، از جمله سناریوی جنگ تمام‌عیار و گسترده، داریم و در چنین شرایطی نیز پاسخ متقابل خواهیم داد.»

اگر لازم باشد، حتماً تنش را افزایش خواهیم داد

عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: «توصیه من این است که آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها با آتش بازی نکنند؛ چرا که کسی که با آتش بازی می‌کند، باید عواقب آن را نیز خودش بسنجد. ما در هر صورت آمادگی لازم را داریم.»

نادری در ادامه درباره واکنش ایران به تحریم‌ها گفت: «ما سناریوهایی را در نظر گرفته‌ایم و بر اساس این سناریوها پیش می‌رویم. دنبال تشدید تنش نیستیم، اما اگر لازم باشد، حتماً تنش را افزایش خواهیم داد و با راهکارهای نظامی و راهکارهای موجود در میدان، موضوع تحریم‌ها و برداشتن آنها را دنبال می‌کنیم.»

وی افزود: «این یک حق مشروع و حق طبیعی ماست. هیچ عقل سلیمی حکم نمی‌کند که اگر ما را تحریم کردند و فشار اقتصادی به ما وارد کردند، از ابزارهایی که در اختیار داریم استفاده نکنیم. ما طبق سناریوهایی که طراحی شده پیش می‌رویم و اگر نیاز باشد، پاسخ‌های سنگین و پاسخ نظامی خواهیم داد.»