گزافه گویی جدید:

ترامپ جنایتکار: امروز به ایران حمله بسیار شدیدی می‌کنیم

رییس جمهور آمریکا مدعی شد: من چندین ماه است که با ایران در حال کار و مذاکره بوده‌ام و آن‌ها باید این توافق را امضا کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا در جمع خبرنگاران در کاخ سفید مدعی شد: «ما به آن‌ها حمله خواهیم کرد و بسیار شدید به آن‌ها حمله خواهیم کرد. بمباران را از سر خواهیم گرفت. ما حق انجام این کار را داریم.» و در این ادعا اشاره داشت: «فاش نمی‌کنم که آیا امروز پل‌ها و نیروگاه‌ها را هدف قرار خواهیم داد یا نه.»

رییس جمهور آمریکا در ادامه ادعا کرد: «ایران وقت کشی می کند. ما مصمم هستیم که از دستیابی آنها به سلاح هسته ای جلوگیری کنیم.  آنها قبول کرده‌اند که سلاح هسته‌ای نداشته باشند، تمام کاری که باید بکنند این است که سند را امضا کنند.»

وی در ادامه ادعاهایش افزود: « به ایران که به یک هلیکوپتر آپاچی آمریکایی حمله کرد، حمله خواهیم کرد. ما با قدرت به ایران حمله خواهیم کرد و این کشور باید توافق را امضا می‌کرد.  منظورم از اینکه ایران هزینه را می‌پردازد این است که ما به آنها حمله بسیار سختی خواهیم کرد.»

رییس جمهور آمریکا در مور برجام گفت:  «توافق ۲۰۱۵ توافقی بود که به ایران اجازه دستیابی به سلاح هسته‌ای را می‌داد و توافقی که ما روی آن کار می‌کنیم، این مسیر را مسدود می‌کند.»

دونالد ترامپ در  مورد توافق با ایران نیز باری دیگر ادعاهایش را تکرار کرد و گفت: «من چندین ماه است که با ایران در حال کار و مذاکره بوده‌ام و آن‌ها باید این توافق را امضا کنند. این توافق، توافق خوبی است. پاکستان هنوز در حال تلاش برای رسیدن به توافق با ایران است.»

رییس جمهور آمریکا در ادامه ادعا کرد: «خواهیم دید که در نهایت چه اتفاقی برای این توافق می‌افتد. ما واقعا به توافق نزدیک بودیم، اما آنها همچنان ما را به بازی می‌گیرند. آنها همچنان ما را احمق جلوه می‌دهند.»

ادعای ترامپ: ما هر شب از تنگه هرمز نفت خارج کردیم و ایران تازه متوجه شده

وقتی جنگ تمام شود، تورم مثل سنگ [از صخره] پایین خواهد آمد.

میلیون‌ها بشکه نفت را [از تنگه] خارج کرده‌ایم، که امروز برای اولین بار اعلام می‌کنم، اما ما مدت‌هاست میلیون‌ها بشکه نفت را خارج می‌کردیم. هر شب نفت را خارج می‌کردیم.

اما حالا به شما می‌گویم چون ایران تازه فهمیده است. پس حالا که فهمیده‌اند، می‌توانم بگویم. این برای من خیلی سخت بود. خیلی می‌خواستم بگویم، اما نمی‌خواستم خرابش کنم.

میلیون‌ها بشکه نفت خارج شده است. و به همین دلیل قیمت نفت ۸۵ تا ۹۰ دلار به ازای هر بشکه است، نه ۲۵۰ دلار. اما ما قوی‌ترین ارتش جهان را داریم.»