ایران امروز با ما بازی کرد

ترامپ: سه ناوشکن آمریکایی در حالی که زیر آتش بودند، از تنگه هرمز عبور کردند

دونالد ترامپ در جمع خبرنگاران مدعی شد که پاکستان از آمریکا خواسته تا در خلال مذاکرات با ایران طرح «پروژه آزادی» در تنگه هرمز را اجرا نکند. او با تکرار اینکه «آتش‌بس همچنان برقرار است»، مدعی شد: با ایرانی‌ها مذاکره می‌کنیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا مدعی شد: سه ناوشکن آمریکایی در حالی که زیر آتش بودند، از تنگه هرمز عبور کردند و موشک‌هایی به سمت ناوشکن‌های ما شلیک شد.

 او ادامه داد: یک کشور عادی اجازه می‌داد این ناوشکن‌ها عبور کنند، اما ایران یک کشور عادی نیست. اگر [ایران] فرصت استفاده از سلاح هسته‌ای را پیدا کند، بدون تردید این کار را خواهد کرد، اما آنها هرگز آن فرصت را نخواهند داشت.

ترامپ در ادامه ادعاهای خود گفت: اگر توافق‌شان را سریعاً امضا نکنند، در آینده خیلی سخت‌تر و خیلی شدیدتر آنها را از پا در خواهیم آورد.

او ادعا کرد: سه ناوشکن ما، با خدمه فوق‌العاده‌شان، اکنون به محاصره دریایی ما که واقعاً یک «دیوار فولادی» است، خواهند پیوست.

مذاکرات با ایران ادامه دارد؛ آتش‌بس همچنان پابرجاست

ترامپ مقابل خبرنگاران به داستان‌سرایی تکراری خود از درگیری در تنگه هرمز تا توافق آتش‌بس پرداخت.

دونالد ترامپ در جمع خبرنگاران مدعی شد که پاکستان از آمریکا خواسته تا در خلال مذاکرات با ایران طرح «پروژه آزادی» در تنگه هرمز را اجرا نکند.

او با تکرار اینکه «آتش‌بس همچنان برقرار است»، مدعی شد: با ایرانی‌ها مذاکره می‌کنیم.

ترامپ در ادامه روایت خیالی و هالیوودی خود از درگیری شب گذشته میان ایران و آمریکا در خلیج فارس را تکرار کرد و با آب و تاب فراوان، مدعی شد: «سه ناوشکن ما از مناطق دشوار عبور کردند و نیروهای ایرانی را کاملاً در هم کوبیدند.»

او همچنین ادعا کرد نیروهای آمریکایی هدف تیراندازی قرار گرفتند، اما با آتشی بسیار سنگین‌تر پاسخ داده‌اند.

ترامپ در ادامه گزافه‌گویی خود افزود: «ایران امروز با ما بازی کرد؛ دست به اقداماتی بی‌حاصل و بی‌مورد علیه ما زد و ما نیز آنها را از میان برداشتیم و من آنچه رخ داد را یک اقدام بی‌معنا و بی‌هدف توصیف می‌کنم.»

ترامپ همچنین بار دیگر گفت که ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند و گفت مذاکرات با ایران ادامه دارد و آتش‌بس همچنان پابرجاست.

او درباره مذاکرات نیز اظهار داشت که «توافق با ایران ممکن است هر روزی حاصل شود یا هرگز به دست نیاید.»

ترامپ همچنین با تکرار ادعاهای همیشگی خود، گفت: ایران بیش از آمریکا خواهان این توافق است و بهتر است ایران هرچه سریع‌تر توافق را امضا کند.