مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان اعلام کرد:

کشف بیش از ۳۰۰۰ کیلوگرم کالای تاریخ مصرف گذشته در تالش

مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان از کشف بیش از ۳۰۰۰ کیلو گرم کالای تاریخ مصرف گذشته در شهرستان تالش خبر داد و افزود: پرونده تخلف این واحدهای تولیدی جهت سیر مراحل قانونی و صدور آراء خارج از نوبت به شعب تعزیرات حکومتی شهرستان تالش ارجاع شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، مرتضی امینی، مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان بعد از ظهر چهارشنبه در گفتگو با رسانه‌ها اظهار کرد: بیش از ۵۰۰ لیتر روغن، بیش از ۶۰۰ لیتر انواع نوشیدنی و بیش‌از ۱۲۰۰ کیلوگرم شکلات و بیش از ۱۰۰۰ کیلوگرم انواع ژله و مربا تاریخ مصرف گذشته در شهرستان تالش جمع آوری شده است.

امینی گفت: در ادامه گشت‌های مشترک ویژه ماه مبارک رمضان و عید نوروز، اکیپ گشت مشترک تعزیرات حکومتی با حضور رئیس شعبه و با همراهی بازرسین صمت، شبکه بهداشت، دامپزشکی و اتاق اتاق اصناف بیش از ۳۰۰۰ کیلوگرم انواع، نوشیدنی، روغن، شکلات، ژله و انواع مربا تاریخ مصرف گذشته را از کارگاه‌های تولیدی شیرینی پزی کشف شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان افزود: پرونده تخلف این واحدهای تولیدی جهت سیر مراحل قانونی و صدور آراء خارج از نوبت به شعب تعزیرات حکومتی شهرستان تالش ارجاع شد.