فرماندار لنگرود اعلام کرد

شخم اولیه ۴۰ درصد از شالیزارهای لنگرود | سهمیه کود شیمیایی شهرستان افزایش یافت

فرماندار لنگرود با اشاره به بارندگی‌های اخیر در این شهرستان گفت: تاکنون ۴۰ درصد از شالیزارهای شهرستان با استفاده از نزولات آسمانی شخم اولیه زده شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، یوسف گلشن در حاشیه بازدید از بخش‌های مختلف جهاد کشاورزی شهرستان با اشاره به تأثیر بارندگی‌های اخیر در آماده‌سازی زمین‌های کشاورزی افزود: خوشبختانه بارندگی‌های روزهای اخیر فرصت بسیار خوبی را فراهم کرده تا کشاورزان نسبت به شخم اولیه شالیزارها (شخم زمستانه) اقدام کنند.

فرماندار لنگرود با بیان اینکه بر اساس گزارش ارائه‌شده توسط جهاد کشاورزی شهرستان، تاکنون ۴۰ درصد از شالیزارها شخم اولیه زده شده است، تصریح کرد: انتظار می‌رود با تداوم این روند، تا پایان فصل زمستان میزان شخم اولیه افزایش قابل توجهی پیدا کند.

گلشن با اشاره به وضعیت مطلوب شخم زمستانه نسبت به سال گذشته گفت: با تلاش و کوشش کشاورزان عزیز، وضعیت شخم زمستان امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل بهتر است.

وی از همه دهیاران و بخشداران خواست تا همراه با کارشناسان ترویج جهاد کشاورزی از کشاورزان برای استفاده بهینه از این فرصت دعوت کنند و افزود: از کشاورزان می‌خواهیم که از این نعمت الهی برای صرفه‌جویی در مصرف آب نهایت بهره را ببرند.

فرماندار لنگرود در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع توزیع کود شیمیایی اشاره کرد و گفت: میزان ورودی و سهمیه کود شیمیایی به شهرستان نسبت به سال قبل افزایش یافته و تاکنون بیش از دو هزار و ۵۰۰ تن کود شیمیایی وارد شهرستان شده که این میزان حدود ۷۰ درصد سهمیه شهرستان را شامل می‌شود.

گلشن با بیان اینکه وضعیت توزیع کود شیمیایی در شهرستان نسبت به سال گذشته بسیار بهتر شده است، خاطرنشان کرد: این در حالی است که در سال گذشته تنها حدود ۳۰ درصد از حجم سهمیه شهرستان توزیع شده بود.

وی با اشاره به افزایش قیمت برنج و استقبال بیشتر برای کشت این محصول یادآور شد: انتظار داریم مردم از فرصت باران‌های الهی استفاده بیشتری کنند و سطح زیر کشت خود را در زمینه شخم اولیه افزایش دهند.

فرماندار لنگرود در پایان ابراز امیدواری کرد: انشالله در بهار و تابستان امسال شاهد یک وضعیت کشاورزی خوب و پربار در شهرستان لنگرود باشیم.