ارسال گزارش بازی ملوان – تراکتور به کمیته انضباطی؛ ناظر بازی تعلیق شد
با توجه به اتفاقات دیدار تیمهای ملوان بندرانزلی- تراکتور تبریز از رقابتهای هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتبال در فصل مسابقاتی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ گزارشهای مقامات رسمی این دیدار از جمله گزارش داور و نماینده مسابقه به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ارسال شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، سازمان لیگ اعلام کرد که گزارش دیدار تیمهای ملوان بندرانزلی- تراکتور به کمیته انضباطی ارسال شد.
با توجه به اتفاقات دیدار تیمهای ملوان بندرانزلی- تراکتور تبریز از رقابتهای هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتبال در فصل مسابقاتی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ گزارشهای مقامات رسمی این دیدار از جمله گزارش داور و نماینده مسابقه جهت بررسی موارد و حواشی پیش آمده و اتخاذ تصمیمات انضباطی مرتبط با تخلفات انجام گرفته به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ارسال شد.
ضمنا تا تعیین تکلیف موضوع، فعالیت ناظر دیدار هم به حالت تعلیق در میآید.
دیدار ملوان – تراکتور با حواشی متعددی از داخل زمین گرفته تا روی سکوها همراه بوده است.

دیدگاه