شهردار لاهیجان خبر داد:

نمایشگاه «پروانه‌های بازیافتی رنگارنگ» در لاهیجان گشایش یافت

رضا زنده دل گفت: این نمایشگاه با هدف استفاده از هنر در ترویج فرهنگ حفاظت از محیط زیست، بازآفرینی و ارزش‌بخشی دوباره به مواد دورریز با همکاری شهرداری و شورای اسلامی شهر و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی برپا شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، رضا زنده دل، شهردار لاهیجان از برپایی نمایشگاه «پروانه‌های بازیافتی رنگارنگ» خبر داد و اظهار کرد: در این نمایشگاه ۵۰ اثر خلاقانه از هنرمند گرامی آقای آرمان صداقت که با استفاده از ضایعات فلزی و مواد بازیافتی خلق شده و به معرض دید عموم قرار گرفته است.

رضا زنده دل افزود: این نمایشگاه با هدف استفاده از هنر در ترویج فرهنگ حفاظت از محیط زیست، بازآفرینی و ارزش‌بخشی دوباره به مواد دورریز با همکاری شهرداری و شورای اسلامی شهر و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی برپا شد.

وی گفت: علاقه مندان می‌توانند از این نمایشگاه تا ۱۲ آذر صبح‌ها از ساعت ۱۰ تا ۱۳ و عصرها از ساعت ۱۶ تا ۱۸:۳۰ در نگارخانه استاد محجوبی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی لاهیجان دیدن کنند.