شهردار آستارا:

با احیای باغ ملی آستارا این مکان به جاذبه گردشگری تبدیل شد

فاز نخست پروژه احیای باغ ملی آستارا در هفته دولت سال جاری افتتاح خواهد شد و اجرای فاز دوم پروژه بزودی در بخش شرقی(سمت کتابخانه عمومی) آغاز و تا دهه فجر امسال تکمیل خواهد شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا،  شهردار بندر آستارا گفت: با اجرای طرح بازسازی و احیای باغ ملی آستارا، این باغ تاریخی به جاذبه گردشگری تبدیل و مورد توجه شهروندان و مسافران قرار گرفته است.

میثم الوانپور افزود: فاز نخست این پروژه شامل پیاده‌رو سازی، نوسازی سرویس بهداشتی، ساماندهی دکه‌های خدمات‌رسان، تجهیز پارک بازی کودک، نصب نیمکت، درختکاری، ایجاد فضای سبز و جانمایی اتاق‌های نگهبانی و پایش می‌باشد.

وی اضافه کرد: فاز نخست این پروژه در هفته دولت سال جاری افتتاح خواهد شد و اجرای فاز دوم پروژه بزودی در بخش شرقی(سمت کتابخانه عمومی) آغاز و تا دهه فجر امسال تکمیل خواهد شد.

الوانپور ادامه داد: برای فاز نخست پروژه ۶۰میلیاردریال هزینه شده است و فاز دوم آن در مرحله تهیه اسناد مناقصه است و مهم ترین بخش‌های آن شامل نورپردازی نوین، کف‌سازی و تقویت روشنایی می‌باشد.

شهردار آستارا افزود: مطابق برخی اسناد تاریخی قدمت باغ ملی آستارا به بیش از یکصد سال می‌رسد و این اقدام شهرداری نه تنها به زیبایی و شادابی فضای شهری ما می‌افزاید، بلکه فرصتی برای تقویت هویت فرهنگی و اجتماعی شهروندان عزیز است.

الوان پور تصریح کرد: باغ ملی به عنوان یکی از نقاط دیدنی و فرهنگی این منطقه، سال‌هاست که نیازمند توجه و بازسازی بوده است و با توجه به اهمیت این مکان در زندگی روزمره شهروندان و گردشگران، تصمیم به احیای آن گرفتیم تا فضایی مناسب برای برگزاری آئین های فرهنگی و اجتماعی فراهم کنیم.

شهردار بندر آستارا بیان کرد: هدف ما از این پروژه، ایجاد فضایی دلنشین و جذاب برای شهروندان و گردشگران است و باغ ملی باید به مکانی تبدیل شود که مردم در آن گرد هم آیند و لحظاتی شاد و خاطره‌انگیز را سپری کنند و در این راستا از تمامی شهروندان عزیز درخواست می‌کنم که در این فرآیند مشارکت داشته باشند و نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارند زیرا با همکاری و همدلی همگان، می‌توانیم این مکان را به نمادی از فرهنگ و تاریخ بندر آستارا تبدیل کنیم.