یادداشتی از سید تقی موسویان

چند پیشنهاد کاربردی برای خداحافظی امامزاده ابراهیم شفت با آتش سوزی و سیل

با توجه به اینکه روستای امام زاده ابراهیم(ع) چندین مرحله دچار حریق و آبگرفتگی شده نیاز به همت مدیران استانی دارد. نگاه به امامزاده ابراهیم(ع)، امامزاده اسحاق(ع) و خیرالنسا(س) توجه به شهرستان شفت می باشد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، سید تقی موسویان در یادداشتی با تاکید بر اینکه روستای امام زاده ابراهیم(ع) توجه بیشتر مدیران استان را می طلبد، نوشت:

این روستا به حُرمت وجود امامزاده و برخورداری از طبیعتی زیبا و بکر از جاذبه های خاصی برخوردار می باشد.

مرحوم حضرت آیت‌الله ری شهری نماینده مقام معظم رهبری(مدظله) سال ۱۳۸۴ به استان گیلان سفر کرده و بازدیدی از حرم مطهر امام زاده ابراهیم(ع) و کل روستا داشتند.
در محضر ایشان بسمت آبشار می رفتیم که به حضار فرمودند: “در سفری که به کشور چین داشتم، مسئولین مربوطه ما را با خودرو و پس از گذشت ۸ ساعت به مکانی اینچنین رساندند و این در حالی است که آن مکان به زیبایی اینجا هم نبود!” در ادامه به مدیران توصیه نمودند در این مکان معنوی و گردشگری سرمایه گذاری کنید و آنرا به مردم ایران معرفی نمایید.

با توجه به اینکه روستای امام زاده ابراهیم(ع) چندین مرحله دچار حریق و آبگرفتگی شده نیاز به همت مدیران استانی دارد. نگاه به امامزاده ابراهیم(ع)، امامزاده اسحاق(ع) و خیرالنسا(س) توجه به شهرستان شفت می باشد.

لذا موارد ذیل پیشنهاد می شود:

۱_ امام زاده ابراهیم(ع) از روستا به شهر تبدیل شود. با امکانات دهیاری نمی توان پاسخگوی خیل عظیم زائران و گردشگرانی که در طول سال به این مکان معنوی مشرف می شوند و از طبیعت بکرش لذت می برند شد! پس بجای دهیار، شهردار داشته باشد و مانند ماسوله، “شهرک امام زاده ابراهیم(ع) گردد که این مستلزم پیگیری است و اکنون نیز که مدیران ارشد شهرستان شفت بومی و از بخش احمدسرگوراب می باشند می تواند این امر را تسهیل نماید.

۲_ با توجه به اینکه حضور مردم در این مکان بخاطر وجود امامزاده ابراهیم(ع) و طبیعت زیبا منطقه است، اداره کل اوقاف و اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری حضور میدانی و اثرگذار داشته باشند و حداقل ۶ ماه از سال مستقر شوند و به ساکنان، زائران و گردشگران خدمات ارائه دهند.

۳_با توجه به شروع فصل بهار و تابستان پیش رو و حضور مردم در امامزاده‌ ابراهیم(ع)، ستاد بحران شهرستان و استانداری دو دستگاه ماشین آتش‌نشانی ثابت و همچنین پیش بینی استقرار دو  تانکر بیست هزار لیتری آب یکی در محوطه ساختمان فرمانداری و دیگری در ورودی محل ترمینال تا درصورت نیاز ماشین های آتش نشانی از تانکرهای مستقر آبگیری کنند.

۴_ستاد بحران پیش بینی کپسول آتش‌نشانی برای همه طبقات ساختمان‌های موجود نماید تا بصورت رایگان یا با تسهیلات در اختیار مردم قرار گیرد![در این مورد از بنیاد برکت،بنیاد مستضعفان،گردشگری، بانک‌ها و… درخواست همکاری شود]

۵_مردم ساکن روستا و سرمایه‌گذاران امام زاده ابراهیم(ع) بر اثر آتش سوزی  دچار خسارت مالی شدند و سرمایه خود را از دست دادند. امروز با تصمیم انقلابی و تصویب کمیته برنامه ریزی استان، کمیته شهرسازی با حضور سازمان بازرسی قوه قضائیه می توانند بدون اخذ بها پروانه واحدهای خسارت دیده توسط نظام مهندسی، بنیاد مسکن و دهیاری را صادر نمایمد و تصمیمات گذشته را پیگیری کنند.

۶_جاده چوبر به امام زاده ابراهیم(ع) نیاز به مرمت دارد!

بدلیل خرابی و عرض کم جاده ماشین های آتش نشانی نمی توانند سرعت لازم را داشته باشند که جا دارد از همه آتش‌نشانان شب حادثه تشکر نماییم.

۷_ منابع طبیعی استان به آبخیزداری بالا دست امامزاده ابراهیم(ع) توجه نماید.

کارشناسان آبخیزداری جهاد سال ۱۳۸۳ بازدید میدانی داشتند و گزارش آن تقدیم شورای تأمین شهرستان گردید و بلافاصله تشکیل جلسه و تأمین اعتبار شد و پروژه اجرایی گردید و سال ۸۵ در وقوع سیل آسیبی به امامزاده ابراهیم(ع) نرسید. همه توجه ها به آتش سوزی می باشد اما پیشگیری از سیل هم مهم است.

پیشنهاد می گردد برای اجرایی شدن موارد بالا یا بررسی نظرات سایر بزرگواران و کارشناسان، جلسه ای با حضور و مدیریت جناب آقای دکتر حق شناس استاندار محترم به همراه مدیران ذیربط در محل امام زاده ابراهیم(ع) برگزار شود و برای پیگیری مصوبات مدیری ثابت انتخاب  شود.

سید تقی موسویان

۱۶ فروردین ۱۴۰۴

Share