آشوبی: پرستاران ستون‌های اصلی سیستم بهداشت و درمان هستند

نماینده آستارا و رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از پرستار سانحه‌دیده آستارا عیادت کردند

نماینده مردم شهرستان آستارا در مجلس شورای اسلامی، به همراه رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، امروز از پرستار سانحه‌دیده آستارا که در مرکز آموزشی درمانی پورسینا رشت بستری است، عیادت کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، ولی داداشی، نماینده مردم شهرستان آستارا در مجلس شورای اسلامی، به همراه محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، امروز از پرستار سانحه‌دیده آستارا که در مرکز آموزشی درمانی پورسینا رشت بستری است، عیادت کردند. این پرستار فداکار که در حین انجام وظیفه و در مسیر حرکت به محل خدمت خود دچار سانحه شده بود، برای مداوای بیشتر به بیمارستان پورسینا منتقل شد.

در این ملاقات، آشوبی و نماینده مردم آستارا با این پرستار بستری شده ضمن ابراز همدردی، از تلاش‌ها و فداکاری‌های کادر درمان در شرایط سخت تقدیر کردند.

آشوبی با اشاره به اهمیت نقش پرستاران در نظام سلامت، گفت: «پرستاران ستون‌های اصلی سیستم بهداشت و درمان هستند و ایثارگری‌های آنان در شرایط دشوار، قابل تقدیر است. ما تمام تلاش خود را برای بهبودی سریع این همکار فداکار به کار خواهیم گرفت.»

این پرستارِ آقا ۲۸ساله و اهل شهرستان تالش بوده و در مسیر جاده تالش به آستارا دچار سانحه می شود.