فرماندار اعلام کرد

آماده باش بیش از ۳۰۰ دستگاه ماشین آلات در صومعه سرا

رضایی تاکید کرد: راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اکیپ‌های برف روبی و نمک‌پاشی را در محورهای اصلی آماده نمایند و در صورت نیاز در دیگر دستگاه‌ها کمک بگیرند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، فرماندار صومعه سرا در جلسه ستاد بحران شهرستان با اشاره به هشدار قرمز سازمان هواشناسی مبنی بر بارش برف و کاهش محسوس دما گفت: تمهیدات لازم برای جلوگیری از بروز بحران‌های احتمالی اندیشیده شده است.

وی ادامه داد: اعضای ستاد مدیریت بحران شهرستان به طور شبانه روزی برای جلوگیری از بحران‌های احتمالی و انجام امور محوله فعالیت دارند و از مردم شریف شهرستان خواست هشدارها و توصیه‌های سازمان هواشناسی را جدی بگیرند.

فرماندار صومعه سرا افزود: بیش از ۳۰۰ دستگاه ماشین آلات سبک و سنگین دولتی، بخش خصوصی و دهیاری‌ها برای مقابله با بحران‌های احتمالی در آماده باش کامل قرار دارند.

رضایی خواستار همکاری و هماهنگی کامل بین اعضای ستاد بحران از جمله اداره راهداری، بخشداری‌ها و شهرداری‌های تابعه و دهیاران شد و تاکید کرد: برای بحران‌های احتمالی بارش برف با تمام امکانات و نیروی انسانی، اولویت‌بندی و تقسیم کار نمایند.

وی بیان کرد: جمعیت هلال احمر با بهره گیری از نیروهای امدادی برای کمک به حادثه دیدگان احتمالی از آمادگی کامل برخوردار باشند.

رضایی تاکید کرد: راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اکیپ‌های برف روبی و نمک‌پاشی را در محورهای اصلی آماده نمایند و در صورت نیاز در دیگر دستگاه‌ها کمک بگیرند.

فرماندار صومعه سرا گفت: طبق اطلاع‌رسانی قبلی، همکاری مردم و ارادت نسبت به پویش دو درجه کمتر و تنظیم ناترازی‌های انرژی با مصرف بهینه اهمیت دارد.

رضایی با بیان اینکه طی ۲۴ ساعت گذشته ۳ هزار کیسه آرد علاوه بر سهمیه شهرستان برای نانواییها جذب نموده ایم، گفت: تمامی تمهیدات لازم در حوزه ارزاق عمومی و تامین کالاهای اساسی در شهرستان اندیشیده شده و در این خصوص هیچ گونه کمبودی نداریم.

با توجه به اینکه ۲ اسفند روز حمایت از زبان مادری می باشد، حمید رضائی در این جلسه به منظور ارج نهادن به زبان مادری، به زبان مادری گیلکی صحبت کردند.

Share