مدیرکل صمت گیلان تأکید کرد:

کمبود نقدینگی مشکل عمده تولید کننده تجهیزات ورزشی | تولید تجهیزات ورزشی مانع خروج ۴۰ میلیون دلار از کشور

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان گیلان اظهار داشت: حمایت از تولید کنندگان داخلی مانع خروج ارز از کشور و باعث اشتغال آفرینی در داخل می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، تیمور پورحیدری، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان گیلان در حاشیه بازدید از واحدهای صنعتی کاشی سرام خزر، گیلک دانه نوید و شرکت تولیدی تجهیزات ورزشی نیرومند در رشت اظهار داشت: حمایت از تولید داخلی، مانع خروج ارز از کشور و باعث اشتغال آفرینی در داخل می‌شود.

وی عمده مشکلات واحدهای صنعتی را کمبود نقدینگی برای توسعه تولید و خرید مواد اولیه دانست و گفت: اغلب صنعتگران ما برای بقاء و رقابت در بازار؛ همواره نیازمند ارتقاء و تنوع محصولات خود هستند و برای تحقق آن به تسهیلات حمایتی نیازمندند.

پورحیدری با اشاره به واردات ۴۰ میلیون دلاری تجهیزات ورزشی به صورت سالانه به کشور، گفت: به جای این حجم واردات از ابزارآلات و تجهیزات ورزشی با حمایت بیشتر بانک‌ها در این حوزه می‌توانیم به همت سازندگان دستگاه‌های ورزشی و کالاهای مربوطه، هم از خروج ارز از کشور جلوگیری نمائیم و هم زمینه اشتغال جوانان این مرز و بوم را فراهم آوریم.

وی بر لزوم داخلی‌سازی امکانات و تجهیزات ورزشی در جهت سلامت جامعه تاکید کرد و افزود: این عزم و اراده در تولید کنندگان داخلی برای تولید و ساخت تجهیزات و کالای ورزشی در کشور وجود دارد و صرفا برای تکمیل پروژه‌های نظیر آن بایستی بانک‌ها به حمایت تولید بشتابند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت به فعالیت ۳ شرکت صنعتی گیلان در زمینه تجهیزات ورزشی اشاره و عنوان کرد: بسیاری از تولیدات صنعتی در بخش کالای ورزشی، دانش فنی پیچیده‌ای ندارند و توصیه می‌شود سرمایه گذاران علاقمند به این حوزه برای داخلی‌سازی این تجهیزات ورود کنند.

Share