با حضور جمعی از بزرگان؛

تجلیل از فریدون طاعتی در نشست شب‌های بخارا+ زمان و مکان

مراسم تجلیل از فریدون طاعتی با حضور محمد روشن، فرامرز طالبی، محمود آموزگار، علی دهباشی، رضا نوزاد، جعفر شجاع کیهانی و بابک طاعتی در تالار مرکزی رشت برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، هفتصد و چهل و نهمین شب از شب‌های بخارا به تجلیل از فریدون طاعتی اختصاص یافته است.

این نشست در ساعت پنج بعدازظهر پنجشنبه سی و یکم خرداد ۱۴۰۳ با حضور: محمد روشن، فرامرز طالبی، محمود آموزگار، علی دهباشی، رضا نوزاد، جعفر شجاع کیهانی و بابک طاعتی در تالار مرکزی رشت برگزار می‌شود.

فریدون طاعتی، مدیر انتشارات طاعتی، از سال ۱۳۴۲ در کنار پدر، کار حرفه‌ای خود را آغاز کرد. پدر فریدون، غلامرضا طاعتی، با عشق و علاقه‌ای که از نوجوانی به کتاب و کتابداری داشت، کتابفروشی طاعتی را سال ۱۳۱۳ در یکی از دکان‌های زیر کتابخانه‌ی ملی رشت تاسیس نمود.
کتابفروشی طاعتی، به گواه تاریخ و دوستداران کتاب در گیلان و ایران، از نخستین کتابفروشی‌هایی بود که اهالی ادب و هنر و فرهنگ در آن جمع می‌شدند و محفلی داشتند. فریدون در چنین محیطی پا گرفت و به کار کتاب علاقه‌مند شد.
فریدون در سال ۱۳۶۸ پروانه‌ی نشر را از وزارت فرهنگ و ارشاد گرفت و از آن به بعد، تابلوی کتابفروشی طاعتی با همان روند فعالیت به انتشارات طاعتی تغییر نام پیدا کرد و به‌طور جدی، در چاپ و انتشار آثار گیلان‌شناسی اهتمام ورزید.
در ادامه‌ی راه، با رشد و توسعه‌ی فضای کسب‌وکار، تاریخ کار با کتاب در خاندان طاعتی تداوم یافت و همانطور که فریدون کار کتابفروشی و نشر را در کنار پدر پی گرفته بود، فرزندان فریدون از سال‌های دهه‌ هشتاد، با مشاهده‌ ذوق و همتی که پدرشان در روشن نگه‌داشتن چراغ طاعتی داشت، به این کار علاقه‌مند شدند و به یاری پدر همت گماشتند که این ماجرا تا همین امروز ادامه پیدا کرده و همچنین رو به گسترش است.
فریدون علی‌رغم سختی کار نشر و فروش کتاب تا آخرین روزهای حیاتش دست از کار و فعالیت نکشید و همان‌طور که در یکی، دو فیلم مستند گفته بود، علاقه داشت این راه توسط فرزندان و نوه‌هایش ادامه پیدا کند.
کتابفروشی و انتشارات طاعتی در سومین نسل، نودمین سال فعالیتش را آغاز کرده است.

Share