فرمانده انتظامی لاهیجان خبر داد:

مرگ خاموش ۲ غیربومی در لاهیجان!

سرهنگ «حمید محمدی‌نسب» فرمانده انتظامی شهرستان لاهیجان اظهار داشت: ۲ مرد اهل شهرستان کرج به علت گاز گرفتگی در یکی از روستاهای لاهیجان جان باختند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا،  سرهنگ «حمید محمدی‌نسب» رمانده انتظامی شهرستان لاهیجان در تشریح این خبر اظهار داشت: در پی تماس مردمی با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر فوت مشکوک ۲ نفر در روستای تازه‌آباد کردکوه، پیگیری موضوع در دستور کار ماموران انتظامی قرار گرفت.

وی در ادامه افزود: پس از حضور پلیس در آدرس اعلامی و بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد، این دو مرد ۲۸ و ۵۵ ساله اهل کرج به شهرستان لاهیجان سفر کرده بودند که به علت روشن کردن ذغال داخل چادر مسافرتی دچار گاز گرفتگی شده و فوت کرده‌اند.

فرمانده انتظامی شهرستان لاهیجان در پایان با اشاره به اینکه اقدامات قانونی در این خصوص در حال انجام است، تاکید کرد: مردم باید در این ایام نکات ایمنی را بیش از پیش رعایت کرده تا شاهد اینگونه حوادث ناگوار نباشیم.