فرصت سوزی در قبال اجرای طرح گردشگری تالاب عینک پذیرفتنی نیست
سیدحسین رضویان گفت: چند جلسهای است که کمیسیون توسعه پایدار بر بحث تالاب عینک تمرکز کرده است. اگر امکان ورود سرمایهگذاری برای مدیریت یکجای تمام پهنهها وجود داشت بسیار بهتر بود اما حالا که این اتفاق رخ نداد مردم انتظار دارند در همین پهنه سوم اتفاق مثبتی رخ دهد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، هفتاد و دومین جلسه کمیسیون توسعه پایدار شورای اسلامی شهر رشت با محوریت «بررسی وضعیت تهیه بسته سرمایهگذاری و اجرای طرح گردشگری تالاب عینک» و به ریاست سید حسین رضویان و با حضور محمدحسین واثق کارگرنیا، نادر حسینی، حسن کریمی کرنق، هادی رمضانی و جمعی از مدیران شهرداری رشت در ساختمان شورا برگزار شد.
در این جلسه سید حسین رضویان رئیس کمیسیون توسعه پایدار شورای شهر گفت: از موضوعات بسیار مهم برای کمیسیون توسعه پایدار و به تبع آن شورای شهر اجرای طرح گردشگری در تالاب عینک است.
وی افزود: سیاستگذاری و روندی که از آغاز پی گرفتیم اجرای طرح گردشگری در پهنه سوم جایی است که شهرداری به واسطه وجود رصد خانه از زمین مناسب برخوردار است و بدین جهت پروژه لایروبی تالاب در آن بخش اجرا و امروز از پیشرفت هشتاد درصدی برخوردار است.
رئیس کمیسیون توسعه پایدار ادامه داد: در گذشته به دفعات کتابچههای مختلفی از طرحهای گوناگون برای اجرای پروژههای سرمایهگذاری و گردشگری در مدیریت شهری تهیه شده و متاسفانه توجه به تالاب عینک در حد حرف و وعده و وعید متوقف مانده بود اما سیاست کمیسیون عمل گرایی است و بنابر طرح ساماندهی تالاب عینک این خطی مشی را مصوب میکنیم تا در پهنه سوم بهسازی حاشیه تالاب، احداث جاده تندرستی و برخی پروژههای تفریحی در قالب پیمانکاری و با بهره گیری از ظرفیتهای شهرداری انجام و در کنار آن احداث رستوران آبی و پل چوبی بزرگ در قالب قرارداد سرمایهگذاری صورت پذیرد و در این باره منطقه ۴، سازمان سرمایهگذاری و معاونت حمل و نقل و امور زیربنایی مکلف به آغاز فرایندهای مربوطه بوده و ظرف یکماه گزارش عملکرد خود را به کمیسیون ارائه نمایند.
سید حسین رضویان در انتها گفت: دیگر فرصت سوزی در قبال اجرای طرح گردشگری تالاب عینک پذیرفتنی نیست.
حسن کریمی کرنق دیگر عضو کمیسیون توسعه پایدار شورای اسلامی شهر رشت نیز عنوان کرد: چندین بار تکرار کردهایم که میخواهیم یک پل و یک رستوران در تالاب عینک احداث شود. پروسه اداری را نیز میدانیم اما در اجرای کار مانع تراشی نشود. میخواهیم کاری برای رشت و تالاب عینک انجام شود.
نادر حسینی نایب رئیس کمیسیون توسعه پایدار نیز بیان داشت: چند جلسهای است که کمیسیون توسعه پایدار بر بحث تالاب عینک تمرکز کرده است. اگر امکان ورود سرمایهگذاری برای مدیریت یکجای تمام پهنهها وجود داشت بسیار بهتر بود اما حالا که این اتفاق رخ نداد مردم انتظار دارند در همین پهنه سوم اتفاق مثبتی رخ دهد. باید در تالاب عینک کار انجام شود. لایروبی تالاب باید به اتمام برسد. مابقی طلب پیمانکار نیز پس از پرداخت حقوقها از سوی شهردار پرداخت خواهد شد. در نزدیکی رصدخانه حدود دو هزار متر مربع زمین متعلق به شهرداری وجود دارد و همین زمین قابلیت تبدیل شدن به پارکینگ دارد و مشکلی از این بابت وجود نخواهد داشت.
هادی رمضانی دیگر عضو کمیسیون توسعه پایدار نیز با تاکید بر ضرورت کار عملیاتی و سرمایهگذاری در تالاب عینک، خاطر نشان کرد: در بودجه سالانه نیز تاکید بسیاری برای اجرای کار در تالاب عینک داشتیم. بهسازی مسیر و زیباسازی و اجرای کارهای اولیه، ایجاد انگیزه خواهد کرد. بهره بردار تالاب عینک مدیریت شهری رشت است و تنها باید یک سری موارد آبی را رعایت کنیم. تاکید داریم کار تالاب عینک باید با همکاری یکدیگر به اتمام برسد. اگر مانعی در انجام کار وجود داشت به اعضا انتقال داده شود. نگاه ما استیضاح شهردار نیست پیشبرد امور و کمک به تسریع کار است و مردم این انتظار را از ما دارند.
محمدحسین واثق کارگرنیا رئیس شورای اسلامی شهر رشت نیز در بخش پایانی جلسه با اشاره به ورود سرمایه گذار ژاپنی در سالهای گذشته خاطر نشان کرد: امروزه نیز طرحهای خوبی وجود دارد. اما اگر بخواهیم منتظر ورود سرمایهگذاری برای نجات تالاب عینک باشیم کاری انجام نخواهد شد. از جایی که هزینه کمتری دارد باید کار تالاب عینک را شروع کنیم.
وی تصریح کرد: متاسفانه شهرداری تمایل چندانی برای انجام این کار ندارد. اعضای شورا پیگیر تملک زمینهای اطراف بودند اما با وجود پیگیریهای صورت گرفته، شهرداری هنوز اقدامی انجام نداده است. نظر بنده این است شهرداری منطقه چهار، با ظرفیت خودش و با پیمانکاران خودش آغاز به کار کند.
دیدگاه