خوشه کسب و کار کیوی گیلان چگونه شکل گرفت؟!
عامل توسعه خوشه کسب و کار کیوی گیلان گفت: در سال۱۳۹۷ تعداد۱۲خوشه کسب و کار براساس طرح اولویتبندی خوشههای کسب و کار شناسایی شد که خوشه کسب و کار کیوی گیلان در اولویت اول قرار گرفت و فرآیند توسعه آن در سال ۱۴۰۱ شروع شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، ابوالحسن وارسته عامل توسعه خوشه کسب و کار کیوی گیلان در گفتگو با دیارمیرزا با اشاره به برگزاری جشن ملی شکوفه های کیوی در شهرستان تالش گفت: خوشههای صنعتی بنگاههای اقتصادی هستند که در یک منطقه جغرافیایی قرار دارند و محصولات مشترک تولید میکنند که با فرصتها و چالشهای مشترکی مواجه اند که امکان همکاری مشترک را فراهم میکند.
وی با تاکید بر اینکه فرآیند توسعه خوشهای الگویی جهانی و موفقی است که میتواند موجب توسعه، رشد و شکوفایی کسب و کارها شود، افزود: خوشه ها براساس یک استاندارد مشخص و تعریف شده فعالیت میکنند
وارسته با بیان اینکه خوشههای کسب و کار در ایران زیر نظر شرکت شهرکهای صنعتی کشور فعالیت میکند، افزود: در استان گیلان نیز شرکت شهرکهای صنعتی استان گیلان متولی این امر میباشد.
عامل توسعه خوشه کسب و کار کیوی گیلان گفت: در سال۱۳۹۷ تعداد۱۲خوشه کسب و کار براساس طرح اولویتبندی خوشههای کسب و کار شناسایی شد که خوشه کسب و کار کیوی گیلان در اولویت اول قرار گرفت و فرآیند توسعه آن در سال ۱۴۰۱ شروع شد.
وارسته ادامه داد: بر اساس مطالعه شناختی سال اول و بررسی نقاط فشار خوشه و استراتژیهای تعریف شده ۲۶برنامه عمل تعریف شد که جشنواره کیوی یکی از برنامههای مهم سال اول خوشه کسب و کار کیوی گیلان بوده که با مشارکت معاونت تولیدات گیاهی و مدیریت باغبانی و مدیریت ترویج جهاد کشاورزی استان گیلان، اتاق بازرگانی، همچنین مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان تالش، زحمات باغداران زحمتکش و سردخانه داران و واحدهای سورت و بستهبندی و تجار و بازرگانان و فرمانداری شهرستان تالش و بخشداری حویق و شهرداری چوبر در تاریخ ۲۱اردیبهشت۱۴۰۱ در پارک ساحلی چوبر برگزار شد.
وی در پایان گفت: امیدواریم برگزاری چنین رویدادهایی موجبات رشد و شکوفایی این صنعت بزرگ را منطقه فراهم کند.
دیدگاه