استفاده روزانه از اینترنت توسط سالمندان و پیشگیری از آلزایمر
یک مطالعه جدید بر روی افراد مسن نشان می دهد که استفاده منظم از اینترنت ممکن است در واقع برای افراد مسن یک موهبت باشد و از خطر طولانی مدت زوال عقل جلوگیری کند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا به نقل از مدیسن نت، «گاوون چو»، نویسنده این مطالعه از دانشگاه نیویورک، توضیح داد: «ما ارتباط بین استفاده از اینترنت و خطر ابتلاء به زوال عقل را در دراز مدت در میان بزرگسالان ۵۰ ساله و بالاتر بدون زوال عقل مورد مطالعه قرار دادیم.»
چو در ادامه افزود: «ما دریافتیم که کاربران منظم تقریباً نیمی از خطر ابتلاء به زوال عقل را نسبت به کاربران غیرمنظم تجربه میکنند.»
به گفته او، «یافتهها نشان میدهند که وقتی صحبت از حفظ مغز سالم میشود، استفاده از اینترنت در دوران پیری اهمیت دارد».
برای بررسی اینکه چگونه استفاده از اینترنت ممکن است بر خطر زوال عقل تأثیر بگذارد، تیم مطالعه روی بیش از ۱۸۰۰۰ بزرگسال آمریکایی متمرکز شد. زمانی که این مطالعه در سال ۲۰۰۲ آغاز شد، همه آنها بین ۵۰ تا ۶۵ سال سن داشتند.
پس از انجام ارزیابیهای اولیه سلامت روان، همه شرکتکنندگان هر دو سال یک بار مصاحبه شدند تا عادات استفاده از اینترنت را حفظ کنند.
در هر مصاحبه از همه شرکت کنندگان خواسته شد که به سوال زیر با بله یا خیر پاسخ دهند: «آیا به طور منظم از وب جهانی یا اینترنت برای ارسال و دریافت ایمیل یا برای هر هدف دیگری مانند خرید، جستجوی اطلاعات یا رزرو سفر استفاده میکنید؟»
کسانی که پاسخ «بله» دادند به عنوان «کاربران منظم اینترنت» طبقه بندی شدند. کسانی که پاسخ «نه» دادند «کاربران غیر منظم» در نظر گرفته شدند.
با این تعریف، تقریباً دو سوم از شرکت کنندگان در زمان شروع مطالعه، کاربران منظم اینترنت بودند. فقط بیش از یک سوم اینطور نبودند.
سپس خطر زوال عقل حداکثر به مدت ۱۷ سال با میانگین پیگیری حدود ۸ سال در مورد شرکت کنندگان در نظر گرفته شد.
در پایان، تنها کمتر از ۵ درصد از شرکت کنندگان تا زمان توقف مطالعه دچار زوال عقل شده بودند. حدود ۸ درصد از شرکت کنندگان بدون ابتلاء به زوال عقل مرده بودند، در حالی که بیش از ۸۷ درصد از نظر ذهنی تیز بودند.
در مورد یافتههای مبنی بر اینکه استفاده منظم از اینترنت ممکن است در برابر زوال عقل محافظت کند، چو و همکارانش حدس زدند که ممکن است به همان صورت باشد که گشت و گذار آنلاین معمولی به تقویت توانایی زبان، حافظه و ظرفیت پردازش فکر کمک میکند.
دیدگاه