مدیرکل هواشناسی گیلان خبر داد؛

ادامه بارش‌ها و سرمای هوا در گیلان؛ تا پایان هفته گاه باران و برف خواهد بارید

مدیر کل هواشناسی گیلان گفت: بارش‌های پراکنده تا پایان هفته در گیلان ادامه دارد. دریا امروز و فردا با ارتفاع موج حداکثر ۸۰ سانتیمتر برای فعالیت‌های دریانوردی و صید با احتیاط مناسب است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، مدیرکل هواشناسی گیلان با اشاره به اینکه هم اکنون در مناطق کوهستانی گیلان برف می‌بارد گفت: بارش برف در کوهستان‌های گیلان و باران در جلگه تا پایان هفته در گیلان ادامه دارد.
محمد دادرس افزود: هوای گیلان تا پایان هفته به تناوب گاه ابری است و گاه باران و برف خواهد بارید.
وی همچنین گفت: دریا امروز و فردا با ارتفاع موج حداکثر ۸۰ سانتیمتر برای فعالیت‌های دریانوردی و صید با احتیاط مناسب است.
مدیرکل هواشناسی گیلان افزود: دمای فعلی رشت مرکز گیلان ۶ درجه سانتی گراد و رطوبت هوای این شهر ۷۰ درصد است.
محمد دادرس گفت: در ۲۴ ساعت گذشته دیلمان با ۱۰ درجه زیر صفر سردترین و لاهیجان با ۱۰ درجه روی صفر گرمترین مناطق استان اعلام شده اند.