بازداشت چهار تیم عملیاتی سازمان جاسوسی موساد در ۵ استان کشور

وزارت اطلاعات اعلام کرد: با مجاهدتهای شبانهروزی سربازان گمنام امام زمان (عج)، چهار تیم سازمان جاسوسی موساد در داخل کشور شناسایی و دستگیر شدند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، در اطلاعیه وزارت اطلاعات آمده است: « پیرو اطلاعیه اول دی ماه این وزارتخانه در خصوص ضربه به چهار تیم عملیاتی سازمان جاسوسی – تروریستی موساد، به استحضار ملّت بزرگ ایران میرساند که با مجاهدتهای شبانهروزی سربازان گمنام امام زمان (عجلالله تعالی فرجهالشریف)، تعداد تیمهای شناسایی شده به ۶ تیم افزایش یافت. در این شبکه تروریستی همچنین ۲۳ نفر از عناصر عملیاتی و پشتیبانی در استانهای تهران، اصفهان، یزد، آذربایجانغربی و گلستان، شناسایی و تاکنون ۱۳ نفر که در داخل کشور حضور داشتند، دستگیر و تجهیزات مختلف عملیاتی آنها نیز کشف و ضبط گردید.
سر پل این شبکه با نام مستعار “سیروس” در یکی از کشورهای اروپایی اقامت داشته و از طریق شبکههای اجتماعی “اینستگرام” و “واتسآپ” اقدام به شناسایی و برقراری ارتباط اولیّه با عناصر عملیاتی داخل کشور مینمود.
طبق آخرین یافتهها، سازمان جاسوسی – تروریستی موساد با هدف بهرهگیری از فضای اغتشاشات اخیر در برخی نقاط کشور، در صدد ترور یک مقام نظامی و انجام چندین عملیات خرابکاری در شهرهای بزرگ کشور و نیز انتقال مواد منفجره در مقیاس بالا از مرزهای دریایی جنوب کشور بود که بحمدالله کلیه عناصر عملیاتی و پشتیبانی، پیش از هر اقدامی شناسایی و مورد ضربه قرار گرفتند.
بدین ترتیب این دومین شکست بزرگ اطلاعاتی و عملیاتی رژیم جعلی و موقت صهیونیستی در کمتر از ۶ ماه گذشته بود که همچون همیشه با پاسخ قاطع دلاور مردان فداکار و همیشه بیدار حافظ امنیت جمهوری اسلامی ایران مواجه شده و خواهد شد.»
خبر خیلی ضایع هست، نوشتید از طریق اینستاگرام واتس اپ ارتباط برقرار می نمود، یعنی اینکه ما کار خوبی کردیم این دو اپلیکیشن رو فیلتر کردیم، سطح درک مردم بالاتر ازین حرفاست .تلگرام هم به اون دلیل فیلترکردن ک داعش ازش استفاده می کرده!واقعا خسته کننده شده ، نه تنها آزادی در فضای حقیقی و خیابان وجود نداره، آزادی درفضای مجازی هم وجود نداره، ایران نیازمند سیستمی جدید هست.