نقشه راه پیشگیری از بروز بحران در برف سنگین ترسیم شود
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان گفت: برای پیشگیری از بروز هر گونه شرایط بحرانی در ایام بارش برف نیازمند طراحی نقشه راه در سه مرحله قبل، حین و بعد از بارشها هستیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری در جلسه طرح زمستانی با حضور مدیران کل و روسای دستگاههای خدمات رسان با بیان اینکه قدردان زحمات راهداران و سایر دستگاههای خدمت رسان در طرح زمستانی هستیم، بر ضرورت برنامه ریزی منسجم در اجرای طرح زمستانی تاکید کرد.
مسعود کاظمی بروزرسانی امکانات لجستیکی راهداری و سایر دستگاه خدماترسان را حیاتی و الزامی دانست.
تامین منابع مالی برای تجهیرات مورد نیاز در طرح زمستاتی
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گیلان در ادامه خاطر نشان کرد: پیش بینی منابع مالی لازم برای تهیه تجهیزات مورد نیاز جهت اجرای طرح زمستانی از سوی استانداری تامین شده و در صورت نیاز، برنامهریزی برای پشتیبانی مالی لازم در طول اجرای این طرح انجام خواهد شد.
کاظمی ادامه داد: به طور یقین جلب رضایت مردم مورد رضای خداست و باید تمام توانمان را در جهت خدمت به مردم استفاده کنیم.
۵۴۲ نیروی راهدار آماده اجرای طرح زمستانی در گیلان هستند
سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای گیلان نیز در این نشست گفت: ۶۰ اکیپ راهداری با ۵۴۲ نفر نیروی راهدار آماده اجرای طرح راهداری زمستانی میباشند.
غلامعلی نیک فهم افزود: برنامه ریزی لازم برای راهداری زمستانی در طول راههای حوزه استحفاظی گیلان انجام شده و اکیپهای راهداری زمستانی از اول آذر ماه در محورهای کوهستانی و برفگیر مستقر شدند.
وی گفت: همچنین ۳۹۱ دستگاه ماشین آلات سبک و سنگین آماده اجرای طرح راهداری زمستانی هستند و راهدارخانههای استان نیز در حد امکانات موجود تجهیز شده اند.
سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای گیلان با بیان اینکه اولویت بازگشایی در هنگام بارشهای شدید برف و کولاک محورهای اصلی و شریانی است، اظهار کرد: از دستگاههای اجرایی و پیمانکاران طرف قراردادشان درخواست کمک و مشارکت دز امر برفروبی داریم و امیدواریم با برنامه ریزیها و هماهنگیها و تعاملات انجام شده، طرح زمستانی به نحو مطلوبتر در سالجاری اجرا شود.
این نشست با همت اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای گیلان در سالن جلسات اداره کل مدیریت بحران استان برگزار شد.
دیدگاه