کردی: شرایط آب و هوایی موجب فرسودگی شبکههای برق در گیلان میشود
مدیرعامل شرکت توانیر اظهار داشت: متاسفانه شرایط آب و هوایی استان شامل رطوبت بالا و بحرانهای جوی نظیر بارشهای برف سنگین و طوفانهای فصلی و… موجب فرسودگی شبکههای برق در گیلان میشود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، طی نشستی با حضور رسول فرخی نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل در مجلس شورای اسلامی، آرش کردی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت توانیر، محمدتقی مهدیزاده مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق گیلان، به بررسی مشکلات، چالشها و توسعه زیر ساختهای شبکههای توزیع برق در شهرستانهای لاهیجان و سیاهکل بویژه در مبحث تخصیص اعتبارات استانی و ملی پرداخته شد.
در این نشست کردی گفت: اهمیت انرژی برق در زندگی روزمره همه ما، یک اصل کاملا حیاتی و غیرقابل انکار است و همین موضوع وظیفه و رسالت صنعت برق را سنگینتر میکند.
وی افزود: متاسفانه شرایط آب و هوایی استان شامل رطوبت بالا و بحرانهای جوی نظیر بارشهای برف سنگین و طوفانهای فصلی و… موجب فرسودگی شبکههای برق در گیلان میشود.
مدیر عامل شرکت توانیر اظهار داشت: امیدواریم بتوانیم با همراهی مقامات استانی به ویژه نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و با برنامه ریزی دقیق و به لطف نیروی انسانی توانمند در صنعت برق استان، با بیشترین سرعت و کیفیت مشکلات گیلان در حوزه برق را حل کنیم.
وی در ادامه ضمن تاکید بر لزوم برنامهریزی و سیاستگذاری درست، در راستای مصرف بهینه انرژی برق افزود: راهکار مدیریت بار در بخش انرژی برق، رویتپذیری میزان بار و مدیریت موثر و اثربخش آن است.
کردی ضمن تشریح وضعیت مصرف انرژی و عبور از پیک بار مصرف برق در تابستان امسال، گفت: علیرغم گذر موفق از پیک تابستان سال جاری ضروریست که ضمن بررسی اقدامات انجام شده، در حفظ و ارتقای نقاط قوت تلاش کرده و در رفع و اصلاح نقاط قابل بهبود و چالشها با حداکثر توان بکوشیم.
رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت توانیر با بیان اینکه برای بهینه کردن مصرف برق ناگزیر هستیم با تکیه بر ابزارهای نوین، میزان مصرف برق مشترکان را مدیریت و رصد کنیم گفت: تجربه پیک سال جاری و سالهای گذشته به ما نشان داد که باید به سمتی حرکت کنیم تا میزان بار را مدیریت کنیم و راهکار آن میتواند رویتپذیری و کنترل پذیری میزان بار و مدیریت موثر و اثربخش آن باشد که این راهبرد مؤثر در کشور تا اکنون پیشرفت مثبت و قابل ملاحظهای داشته است.
آرش کردی اذعان داشت: هدف توانیر بسترسازی برای مصرف بهینه برق در بخشهای مختلف است؛ تا در ساعات مورد نیاز، برق مشترکان به سهولت تأمین شود و در این خصوص ضروری است کنتورهای هوشمند با سرعت بیشتری در کل کشور، با هدف ایجاد فرهنگ مصرف بهینه انرژی برای مشترکان با اولویت مشترکان پرمصرف نصب شوند و نظارتها و اقدامات لازم در این خصوص تسریعا انجام شود.
در ادامهای نشست رسول فرخی نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل در مجلس شورای اسلامی ضمن تشکر از زحمات شبانه روزی کارکنان شرکت توزیع نیروی برق گیلان گفت: با توجه حجم بالای فرسودگی شبکههای توزیع برق استان، بدیهی است که گیلان شایسته نگاه ویژهای است.
فرخی با قدردانی از کارکنان صنعت برق گیلان گفت: تمام تلاش ما این است که مردم خدمات دولت را مشاهده کنند که از جمله خدمات موثر دولت، میتوان به پایداری شبکههای توزیع برق وعدم خاموشی مشترکین خانگی در پیک سال جاری اشاره کرد.
فرخی ضمن ارائه برخی از مشکلات مردم بویژه در مناطق محروم شهرستانهای لاهیجان و سیاهکل ابراز امیدواری کرد با تامین اعتبار لازم در جهت تکمیل پروژه تبدیل شبکههای سیمی فرسوده به کابل خودنگهدار استان گیلان بویژه در شهرستانهای لاهیجان و سیاهکل با عنایت به شرایط خاص آب و هوایی شرق استان تسریع گردد.
در ادامه محمد تقی مهدیزاده مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق گیلان تصریح کرد: گیلان بیش از ۲۰ هزار کیلومتر شبکه فشار ضعیف دارد که عمده آنها فرسوده هستند و طی این سالها تنها قریب به ۷ هزار کیلومتر از آنها با کابل خودنگهدار جایگزین شده است و امیدواریم با نگاه ویژه وزارت نیرو به استان گیلان شاهد پیشرفت در این حوزه باشیم.
عمدهترین مشکل و نارضایتی مردم در بخش رودبنه مشکل ضعف ولتاژ برق است
فرماندار لاهیجان در این نشست ضمن تشکر از تمامی مسئولین پای کار در این مبحث اظهار داشت: همهی مسئولین ذیربط شبانه روزی زحمت کشیدند تا بتوانیم از شدت مشکلات موجود بکاهیم.
براتی افزود: در بارشها، میزان خرابی شبکه برق در چشمگیر است که متناسب با همین موضوع، ما در زمان بارش برف شاهد قطعی برق هستیم، زیرا عمده شبکههای روستایی در شهرستان ما مربوط به اوایل انقلاب و ۳۵ سال پیش است و شرایط اقلیمی و گذشت زمان، فرسودگی و تخریب این شبکه را فراهم آورده است.
فرماندار شهرستان لاهیجان، طولانی شدن روند حل مشکلات و خدماترسانی را باعث نارضایتی مردم دانست و افزود: چنانچه همهی عزیزان مسئول، چاره اندیشی اساسی و حمایتهای اعتبارات ملی را در این بخش پیگیری نمایند، در شرایط مشابه دچار مشکلات جدی نخواهیم بود.
وی در پایان گفت: عمدهترین مشکل و نارضایتی مردم در بخش رودبنه مشکل ضعف ولتاژ برق است. همچنین در این نشست مقرر شد برای رفع ضعف برق بخش رودبنه نیز احداث پست ۶۳/۲۰ کیلوولت در این منطقه به زودی آغاز شود.
گفتنی است در این نشست که به میزبانی فرمانداری لاهیجان برگزار شد فرهاد براتی فرماندار لاهیجان، امین بابایی فرماندار شهرستان سیاهکل و جمعی از مسئولین این دو شهرستان، بهمراه داراب زاده مدیر عامل شرکت برق منطقهای، علیرضا نصوری مدیر توزیع برق لاهیجان و جلال رعنای مهرپور مدیر توزیع برق سیاهکل حضور داشتند و هریک به ارائه وضعیت برق شهرستانهای مذکور و درخواستهای موجود در این زمینه پرداختند.
شایان ذکر است بازدید از امور توزیع برق لاهیجان و گفتگو با کارکنان این امور بهمراه بررسی وضعیت شبکههای توزیع برق، پروژههای درحال احداث و طرحهای توسعهای موجود از دیگر برنامههای سفر آرش کردی به شهرستان لاهیجان بود.
دیدگاه