فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی شهرستان فومن تشریح کرد؛

تصرف جنگل اینبار با شگردی متبهرانه | سودجویان ناشنوایی را برای اهداف خود قربانی کردند!

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی شهرستان فومن می‌گوید امروز سازه‌ای غیرمجاز در اراضی ملی منطقه فوشه فومن را تخریب کرده‌اند که سودجویان برای بنا و تصرف آن از فردی ناشنوا و لال برای مقاصد سودجویانه خود استفاده کرده بودند!

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا به نقل از فارس، امروز ویدیویی از تخریب یک سازه تقریبا ۳۰ متری در فوشه منطقه قلعه رودخان شهرستان فومن در فضای مجازی دست‌به‌دست شد که ابتدا نظر هر بیننده‌ای را به خود جلب می‌کرد. در ویدیویی که گفته می‌شود از سوی متصرفان یا منسوبان آن‌ها حین اجرای حکم قانونی گرفته شده نشان می‌داد که نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی علیرغم ناله‌های فردی ناشنوا و لال که در سازه غیرمجاز ساکن نیز بوده، بدون توجه به ابعاد عاطفی و اجتماعی موضوع، اقدام به جمع‌آوری سازه غیر مجاز می‌کنند!

موضوع تخریب سازه سبک و کوچک فردی ناشنوا و لال در منطقه‌ای جنگلی به حدی اندوهناک و غیر قابل تحمل به نظر می‌رسید که نظر هر شخصی را به خود جلب می‌کرد؛ در همین رابطه و به جهت تبیین ابعاد این رخداد غیرقابل انتظار با مسؤولان منابع طبیعی شهرستان فومن به گفت‌وگو نشستیم.

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی شهرستان فومن در همین رابطه در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در فومن می‌گوید: این سازه غیر مجاز در عرصه اراضی ملی ساخته شده و حدود سه ماه پیش از تخریب سازه، هشدارها و تذکرات لازم متعاقب دستور قضایی مبنی بر جمع آوری سازه‌ها ابلاغ شده بود.

به گفته عابد قاسمی، ناشنوا بودن فرد ساکن در این سازه غیرمجاز بهانه‌ای برای سودجویی متصرفان بوده و به نظر می‌رسد چشم‌اندوزان به بیت‌المال از وی به عنوان ابزاری برای دست‌اندازی در انقال بهره گرفته‌اند.

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی شهرستان فومن تصریح کرد که تخریب این سازه علیرغم تذکرات پیشین صورت گرفته و هیچگاه حافظان و مجریان قانون از اجرای آن دست نخواهند کشید و با متجاوزان و متصرفان کنار نخواهند آمد.

قاسمی این را هم گفته که متصرفان از این فرد ناشنوا و لال، جهت سودجویی و تصرف اراضی ملی و منابع طبیعی بهره می‌گیرند و مشابه این مورد در گذشته نیز مسبوق به سابقه بوده است.

 یکی از شگردهای متصرفین و متجاوزین به حریم انفال و اراضی ملی ابتدا پرچین کردن اراضی ملی، خشک کردن تدریجی درختان جنگلی، ساخت ابنیه چوبی قابل انتقال و سبک و سپس خارج کردن زمین از محدوده اراضی ملی است.

صحت و سقم ماجرا با همه ابعاد فنی و تخصصی آن موضوعی بسیار مهم و به نظر می‌رسد نوع هوشمندانه‌ای از سودجویی است.

Share