استکبار با فتنه به دنبال براندازی اصل نظام و ولایت فقیه است | کشور چهار دهه معجزهآمیز را طی کرد
نامدار با بیان اینکه از گذشته تا کنون کشور چهار دهه بسیار سخت و معجزهآمیز را طی کرده و با سه جریان نفاق روبرو بوده است، اذعان کرد: اولین جریان نفاق، نفاق اهل بدعت با هدایت سازمان مجاهدین بود که از دین تفسیرهای سوسیالیستی و ایدئولوژی کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، نشست بصیرتافزایی سیاسی انقلابی با همکاری اداره کتابخانههای عمومی شهرستان رشت و مجتمع فرهنگی خاتم الانبیا (ص) و با حضور یاسر تقوی، مدیرکل کتابخانههای عمومی استان گیلان؛ مظفرنامدار، فعال سیاسی، پژوهشگر حوزه انقلاب اسلامی و استاد دانشگاه؛ پوریا قویدل، سرپرست اداره کتابخانههای عمومی شهرستان رشت؛ مسئولین شهرستانی، کتابداران و جمعی از علاقمندان حوزه انقلاب در سالن اجتماعات زنده یاد دکتر رحمدل مجتمع فرهنگی و هنری خاتم الانبیا (ص) رشت برگزار شد.
مظفر نامدار در این نشست بصیرتی با واکاوی وقایع تاریخی از دوران بنی صدر تاکنون با بیان اینکه از ۵ دی ۱۳۵۸ که بنیصدر خود را داوطلب ریاست جمهوری کرد وارد مرحلهای شدیم کل برای نظام نوپای ایران اسلامی که دچار بحرانهای مختلف فرهنگی و سیاسی بود، سخت بود گفت: ۱۲۴ نامزد ریاست جمهوری در اولین مرحله ثبت نام کردند که ۹۶ نفر انتخاب و در نهایت هشت نفر برای رقابت، تعیین صلاحیت شدند.
این فعال سیاسی با بیان اینکه انتخابات در پنجم بهمن ۵۸ برگزار شد و بنی صدر از مجموع ۱۴ میلیون و اندی بالغ بر ۱۰ میلیون رای از ۴۲ درصد شرکت کنندگان که شرایط حضور در انتخابات را داشتند، کسب کردند تصریح کرد: در این دوران که باید به سمت سازندگی پیش میرفتیم، دچار تنش و اختلاف داخلی و سپس جنگ تحمیلی شدیم. بنی صدر از اولین روز سر ناسازگاری گذاشت و درگیری بین مجلس، نخست وزیری و قوه قضائیه آغاز شد. وی از همان ابتدا به دنبال ناآرامی و تششت در جامعه و در سخنرانیهای خود به دنبال تفرقهافکنی بود و سلسلهوار ارکان نظام را به چماقداری متهم میکرد.
این استاد دانشگاه و عضو هیئت علمی با اعلام اینکه دوقطبی گرایی را اولین بار بنی صدر در کشور پایه ریزی کرد افزود: وی ۱۹ خرداد سال ۶۰ در ایلام سخنرانی کرد و موجب درگیری شد و امام خمینی (ره) وی را از فرماندهی قوا برکنار کرد و سپس با دلایل مکفی که از سوی مجلس بیان شد، عدم کفایت سیاسی و صلاحیت وی تثبیت شد و امام خامنهای در آن دوران ۱۴ دلیل ازعدم کفایت لازم برای رئیس جمهوری وی آورد و بنی صدر از ۳۱ خرداد از ریاست جمهوری خلع شد.
وی ادامه داد: ۲ مرداد با رای مردم شهید رجایی به عنوان رییس جمهور دوم بعد از انقلاب انتخاب شد و شهید باهنر هم نخست وزیر شد و توطئهها و نقشههای شوم دشمن برای ضربه زدن به انقلاب نوپای اسلامی به ویژه از سوی منافقین آغاز شد. کینهورزیها در شبکهای به نام شبکه نفاق جمع شد و منافقین ترور کور مردم عادی و ترور سیستماتیک راس نظام را آغاز کردند.
نامدار با بیان اینکه از گذشته تا کنون کشور چهار دهه بسیار سخت و معجزهآمیز را طی کرده و با سه جریان نفاق روبرو بوده است، اذعان کرد: اولین جریان نفاق، نفاق اهل بدعت با هدایت سازمان مجاهدین بود که از دین تفسیرهای سوسیالیستی و ایدئولوژی کردند. حداقل خسارت سنگین این دوران شهادت ۱۷ هزار نفر از مردم با ترور منافقین بود.
وی دومین نفاق را نفاق اهل شبهه اعلام کرد که باعث تردید در ارکان دین شدند که از نفاق اولی خطرناکتر بود و بیان داشت: راس این جریان در دولت دوم خرداد بود که هم بدعت را حفظ کرده و هم شبهه ایجاد کردند و ارکان امنیتی نظام سپاه، مردم و وزارت اطلاعات را هدف گرفتند که ترور حجاریان، کوی دانشگاه و قتلهای زنجیرهای از جمله این وقایع بود.
به گفته نامدار سومین نفاق، نفاق اهل فتنه بود که با انقلابهای مخملی و فتنه ۸۸ به دنبال براندازی اصل نظام و مقابله با ولایت فقیه بودند.
وی تاکید کرد: تا سال ۸۸ تاوان نفاق اهل شبهه را دادیم که درگیر مسائل هستهای و ترور دانشمندان هستهای شدیم و از سال ۸۸ با اهل فتنه روبرو شدیم که تحریمها را موجب شدند.
نامدار با بیان اینکه بصیرت یعنی تاریخ را بخوانیم و با حوادث تاریخی آشنا باشیم خاطرنشان کرد: دشمن با تحریف، شبههافکنی و بزرگنمایی مشکلات به دنبال بیاعتمادی مردم به نظام است و باید خلاهایی که زمینه نفوذ دشمن را ایجاد میکند، پر کنیم که این نیازمند هوشیاری مردم و مسئولان در مقابله با استکبار است.
قویدل: دشمن با پروژه نفوذ به دنبال تضعیف روحیه انقلابی است
سرپرست اداره کتابخانههای عمومی شهرستان رشت نیز در ادامه این نشست هدف از برگزاری این نشست را بصیرت افزایی در برابر توطئههای دشمن دانست و گفت: دشمن با پروژه نفوذ به دنبال تضعیف روحیه انقلابی و شکست انقلاب اسلامی ایران است.
پوریا قویدل با تاکید بر هوشیاری مردم و مسئولین در برابر نفوذ دشمن اظهارکرد: مقام معظم رهبری بارها در فرمایشاتشان بر پروژه نفوذ تاکید کرده و خواستاری هوشیاری و مقابله مردم و مسئولین با این نفوذ در ابعاد و حوزههای مختلف شد.
وی در ادامه به معرفی کتاب «بازگشت از نیمه راه» نوشته «محمدعلی الفتپور» پرداخت. به گفته فردی مقدم این کتاب به جریانشناسی مخالفتها و مخالفان با جمهوری اسلامی از ابتدای انقلاب تا کنون پرداخته است.
قویدل با بیان اینکه این اثر جریانشناسی مخالفتها با رهبری و نظام جمهوری اسلامی ایران است اذعان کرد: این کتاب خط واقعه نگاری درباره ۳۲نفر از کسانی که ابتدا با انقلاب بوده و بعد از قافله انقلاب به دلایل مختلف جدا شدهاند را ترسیم میکند.
وی تاکید کرد: مؤلف اعتقاد دارد این ۳۲ نفر از اهمیت ویژهای در تاریخ سیاسی ایران برخوردارند، از این رو تلاش کرده تا به آنها پرداخته شود.
معرفی کتاب «روند تحول قدرت نرم در سیاست خارجی آمریکا ۱۷۹۲-۲۰۱۲» توسط فرمانده بسیج کتابداران گیلان
در ادامه این نشست جلال فردی مقدم، فرمانده پایگاه بسیج شهید املاکی (کتابداران گیلان) به معرفی کتاب «روند تحول قدرت نرم در سیاست خارجی آمریکا ۱۷۹۲-۲۰۱۲» اثر «ابراهیم متقی» پرداخت و گفت: در این کتاب نویسندگان فرایند تحول مداخلهگری آمریکا در مناطق مختلف جهان با اسم جنگ نرم را بررسی کردهاند. حربهای که آمریکا از قرن هیجدهم با نام آزادی و حقوق بشر آغاز کرد و تا امروز که دست او کاملا در مجامع بینالمللی رو شده، مذبوحانه به آن ادامه میدهد.
وی با بیان اینکه «متقی» نویسنده کتاب معمولا فراجناحی عمل میکند و این خصیصه مهم وی را در برابر سایر نویسندگان حوزه سیاسی برجسته کرده است اذعان کرد: اثر در سیزده فصل تدوین شده است. فرآیند تحول مداخلهگرایی و کاربرد قدرت نرم در آمریکا، مداخلهگرایی ساختاری، جنگ نرم آمریکا در اقمار اتحّاد جماهیر شوروی، آیندهپژوهی جنگ نرم، جنگ نرم آمریکا در قرن ۲۱ و فرآیندها و نشانههای قدرت نرم در مداخلهگرایی از جمله مباحث و محورهای اصلی این پژوهش هستند.
دیدگاه