طرز تهیه ماهی سوخاری با سس لیمویی خوشمزه

ماهی سوخاری غذایی لذیذ و خوشمزه و مناسب وعده شام و ناهار است. این غذای شیک و مجلسی خیلی سریع آماده میشود و مورد علاقه اکثر افراد بخصوص بچههائی است که با ماهی میانه خوبی ندارند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا به نقل از تصویر زندگی، ماهی سوخاری غذایی لذیذ و خوشمزه و مناسب وعده شام و ناهار است. این غذای شیک و مجلسی خیلی سریع آماده میشود و مورد علاقه اکثر افراد بخصوص بچههائی است که با ماهی میانه خوبی ندارند. امیدواریم با تهیه این ماهی سوخاری خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.
مواد لازم برای تهیه مایونز لیمویی:
مایونز: ۱۰۰ گرم
سیر رنده شده: ۱ حبه
رنده پوست لیمو: ۳ قاشق چایخوری
آب لیموترش: ۱ قاشق غذاخوری
گشنیز ساطوری شده: ۱/۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه ماهی سوخاری رستورانی:
فیلههای ماهی را به شکل نوارهایی به ضخامت ۲ سانتیمتر و طول ۵ سانتیمتر ببرید، سپس کمی نمک و فلفل بپاشید.
تخم مرغها را در یک بشقاب گود شکسته و آنقدر با چنگال بزنید تا یکدست شود، اما دقت کنید تخممرغها کف نکند.
سپس کمی نمک و فلفل بپاشید آرد سوخاری را در یک بشقاب گرد بریزید.
فیلههای ماهی را در مایه تخممرغ زده، سپس در آرد سوخاری بغلتانید. این عمل را برای هر فیله، دو تا سه بار انجام دهید.
روغن را در یک قابلمه یا تابه کوچک داغ کنید. مقدار روغن باید به اندازهای باشد که روی فیلهها را بپوشاند.
در هر نوبت حدود ۴ فیله را به مدت ۵ دقیقه در روغن روی شعله متوسط سرخ کنید تا روی آن طلایی شود.
روش تهیه سس:
همه مواد را با هم مخلوط کرده و کمی نمک و فلفل به آن بیفزایید. درصورتی که به خوردن غذاهای دریایی علاقمند هستید حتما بخش طرز تهیه انواع غذا با ماهی رو ببینید.
فوت و فن تهیه ماهی سوخاری بدون فر:
فیله ماهی هوک و شیر برای تهیه ماهی سوخاری خوب است.
پیشنهاد میشود به جای آرد سوخاری از نان خشک کوبیده مخلوط شده با نمک، فلفل و زردچوبه استفاده کنید.
به مایه تخممرغ یکی، دو قاشق آب اضافه کنید تا کمی رقیقتر شود.
این غذا را با سیبزمینی سرخ کرده سرو کنید.