دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر مطرح کرد:

۴ هزار فرزند مسئولان خارج از کشور هستند! | باید مجلس در این خصوص تصمیم بگیرد

هاشمی گلپایگانی گفت: متاسفانه قانونی در این زمینه نداریم. البته به ما ایراد گرفتند که اگر مدیری فرزندش در یک کشور دیگر است به مدیر چه ارتباطی دارد و چرا باید از وجود یک مدیر توانمند محروم شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا به نقل از ایلنا، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر با بیان اینکه ۳ الی ۴ هزار فرزند مدیر میانی در طی سال‌های گذشته تاکنون در خارج از کشور هستند، گفت: چه اصراری است فردی مسئول باشد، در حالی که فرزندش در خارج از کشور باشد یک رقابتی بین مسئولان نیز وجود دارد یعنی نمی‌شود افراد به دنبال تامین یورو و دلار برای فرزندانشان باشد، اما با صدای بلند استقلال کشور را اعلام کنند.

«محمد صالح هاشمی گلپایگانی» دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر در پاسخ به این سوال که آیا این مدیران همچنان بر سرکار هستند، گفت: برخی از این مدیران همچنان درحال فعالیت هستند. متاسفانه قانونی در این زمینه نداریم. البته به ما ایراد گرفتند که اگر مدیری فرزندش در یک کشور دیگر است به مدیر چه ارتباطی دارد و چرا باید از وجود یک مدیر توانمند محروم شد.

وی افزود: چه بخواهد این مدیر در مسئولیت خود باشد چه نباشد باید مجلس در این خصوص تصمیم بگیرد که ما هم در این زمینه به مجلس نامه ارسال کرده‌ایم. اقداماتی نیز در این زمینه در صحن مجلس انجام شده بود اما اقدامی که به صورت قاطع باشد هنوز صورت نگرفته است.

هاشمی گلپایگانی در پاسخ به این سوال که آیا گشت ارشاد مسئولان به رانت و فساد اقتصادی احتمالی در ادارات ورود می‌کند، گفت: ما مواردی را داریم که به این نوع موضوعات ورود کرده و اقداماتی نیز در همین راستا صورت گرفته است. در مجموع هرجا که به ما اعلام شود، فرد مسئولی از رانت یا ارتباطات خاصی استفاده می‌کند مطمئن باشید ما وارد خواهیم شد.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر در پاسخ به این سوال که آیا گشت ارشاد مسئولان در زمینه فساد مالی و رانت باعث جلوگیری از وقوع مسائلی مانند متروپل می‌شود، گفت: تاکید ما این است که صرفا کارهای نمایشی انجام ندهیم، اما در ماجرای متروپل ما اگر می‌دانستیم که چنین اتفاقاتی افتاده است قطعا ورود می‌کردیم. مردم مطالبات خود را در هر موردی به شوراهای امر به معروف و نهی از منکر اطلاع می‌دهند و شوراها پس از دریافت این گزارشات به این موارد نیز رسیدگی می‌کنند و اگر این کار را نکنند قطعا تخلف انجام داده‌اند.

هاشمی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا به تشکل‌های مردمی امر به معروف و نهی از منکر آموزش داده می‌شود، تصریح کرد: یکی از مهمترین موضوعاتی که ما در ستاد امر به معروف و نهی از منکر دنبال می‌کنیم بحث آموزش است و تشکل‌ها باید در این آموزش‌ها حضور یابند.

وی ادامه داد: در ضمن ما به افراد در تشکل‌های مردمی مجوز نمی‌دهیم به برنامه‌ای که آن‌ها ارائه می‌دهند مجوز داده می‌شود و اگر افراد در تشکل‌ها خلاف این برنامه‌ها عمل کنند تخلف کرده و ما برخورد می‌کنیم.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر تصریح کرد: تیم حقوقی در خصوص مواردی که مشکلات حقوقی برای آمران به معروف ایجاد می‌شود ورود می‌کند. قراردادهایی نیز با مرکز وکلای قوه قضاییه نیز در این زمینه منعقد شده است. اگر تیم حقوقی تشخیص دهد، مشکل ایجاد شده به دلیل امر به معروف بوده است نه به طور مثال دعوا بر سر جای پارک نباشد، وکیل در اختیار این افراد قرار داده می‌شود و دادگاه‌ها موظف هستند شعبه ویژه قضایی تشکیل داده و به این موارد رسیدگی کنند.

هاشمی گلپایگانی گفت: آمر معروفی که تحت عنوان آمر به معروف خلاف عمل کند بیشتر از کسی که منکر را پخش می‌کند لطمه می‌زند، چراکه به نام دین اقدام کرده است.

فیلم دینامیت به آمران معروف لطمه زد

وی با اشاره به لطمه‌هایی که در فیلم دینامیت به آمران معروف وارد شده است، گفت: در این فیلم هم فرد آمر به معروف را یک فرد لوده نشان داده است که لطمات زیادی به این موضوع وارد کرده است. همچنین این فیلم ذهن‌های بسیاری را تحت تاثیر قرارداده است و بحث ما این است که ۹۷ میلیارد پول فروش این فیلم باید برای تولید فیلم‌های مناسب اختصاص داده شود.

Share