ستاد "رفع موانع تولید" دقیقا کجایی؟!

یک بانک برای معوقات یک میلیارد تومانی کارخانه پیشروتاب، صد میلیارد تومان توقیف اموال گرفت!

مادرشاهی گفت: درحالیکه مبلغ تسهیلات بانک صادرات حدود یک میلیارد تومان بوده است اما در کمال تعجب دادگاه سنگر، صد میلیارد تومان توقیف اموال صادر کرده و هیچ مقام قضایی و اقتصادی و سیاسی هم کاری از دستش بر نمی‌آید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، کاظم مادرشاهی رییس هیات مدیره و مدیرعامل صنایع بزرگ ریسندگی و بافندگی پیشروتاب گیلان و صنایع شیمیایی و سلولزی نگار آذر قم در گفتگو با “خط اول” از حکم توقیف امئال صد میلیارد تومانی کارخانه به خاطر بدهی یک میلیارد تومانی خبر داد.

مادرشاهی که در حال حاضر بیش از دویست نفر اشتغالزایی در کارخانه‌هایش ایجاد کرده است، ادامه داد: کارخانه حوله بافی رشت که با نام صنایع ریسندگی و بافندگی پیشروتاب، یکی از مدرن‌ترین و بزرگترین کارخانه‌های حوله بافی کشور است و قدمت بالایی دارد، برند دکتر برق لامع را به عنوان یکی از برندهای برتر دنیا عرضه کرده است، همینطور حوله‌های احرام حجاج را آماده می‌کرد و اگر تحریم نبود حوله‌های برند معروف آدیداس را با کیفیتی شاید برتر از خود آدیداس می‌بافت و در بازار خاورمیانه توزیع می‌کرد، حتی محصولات ما جزو ده برند برتر در بازار روسیه شد. همه این افتخارات را نه من بلکه کارگران و متخصصان این کارخانه رقم زدند و مدیریت مجموعه قطعه کوچکی از پازل بزرگ پیشروتاب است. اما همین کارخانه معتبر و بزرگ متاسفانه بخاطر بی‌مهری‌هایی که شده هم اکنون با بیست درصد توان خود فعال است، بارها در مسیر صادرات سنگ اندازی شده و حتی ماسک‌های آنتی باکتریالی که در ایام کرونا تولید کرده بودیم را به ناچار از مرز برگشت دادیم و در داخل بعلت تولید داخلی یکی از ارگانهای دولتی، مجوز توزیع نگرفتیم و تابحال روی دستمان مانده است.

 وی ادامه داد: من تسهیلاتی برای این کارخانه نگرفتم که نگران اقساطش باشم اما مالک قبلی تسهیلاتی گرفته بود و اقساطش را برای ما به ارث گذاشت، درحالیکه مبلغ تسهیلات بانک صادرات حدود یک میلیارد تومان بوده است اما در کمال تعجب دادگاه سنگر، صد میلیارد تومان توقیف اموال صادر کرده و هیچ مقام قضایی و اقتصادی و سیاسی هم کاری از دستش بر نمی‌آید، این دیگر رباخواری نیست این راهزنی و غارت است. وزیر صمت و معاونینش، استاندار گیلان و معاونین اقتصادی‌اش و الی ماشالله مدیر اقتصادی و اجرایی بارها برای بازدید به کارخانه پیشروتاب آمدند ولی فقط عکس گرفتند و رسانه‌ای کردند و رفتند و هیچ خروجی دیگری جز هزینه‌های بازدید برای ما نداشت.

 درحالیکه واردات اسید بنزوییک ممنوع است، اما با واردات بی‌رویه آن، کارخانه نگار آذر ما را زمین زدند

وی افزود: نظیر این مشکل را در قم هم داریم، محصولی که در کارخانه نگار آذر قم تولید می‌کنیم اسید بنزوییک و بنزوات سدیم نام دارد که ضد کپک است و نگهدارنده محصولات غذایی، آنهم با بالاترین کیفیت، در تولید انواع رنگ و محصولات پلاستیکی نیز کاربرد دارد اما در حالیکه می‌توانیم نیاز کل کشور را تامین کنیم بخاطر واردات بی‌رویه توان خود را به پنجاه درصد کاهش

داده ایم. نکته جالب اینجاست واردات این کالا چون مشابه داخلی دارد ممنوع است ولی معلوم نیست چه کسانی با چه نیتی آن را وارد می‌کنند، آنهم از مجاری قانونی! و چطور سخنگوی گمرکات کشور در مصاحبه تلوزیونی به همه مردم دروغ می‌گوید و منکر واردات میشود؟ در حالی که ریز مستندات آن موجود است.

وی گفت: در حال حاضر این صنعت کاملا بومی شده و هیچ نیازی به خارج نداریم، راکتورها هم توسط مخصصین داخلی ساخته شده و دانش فنی آن هم بومی است در حالیکه ظرفیت تولیدی این واحد بیش از نیاز کشور است اما واردات موجب شده این واحد کمتر از ظرفیت اسمی خود فعالیت کند، این درحالیست که از آبان ۹۸ براساس مصوبه سران قوا و دستور صریح دادستانی کل کشور و مجلس شورای اسلامی، واردات کالاهای مشابه تولید داخل ممنوع اعلام شده است. جالب اینجاست در حالی که اسناد ارایه شده گمرک به مجلس خبر از واردات بیش از ۷۰۰ تن اسیدبنزوییک و بنزوات سدیم از سال ۹۹ تا آذر ۱۴۰۰، از گمرکات مختلف وارد کشور می‌دهد، اما وزارت صمت اظهار بی‌اطلاعی می‌کند. ظاهرا تمام تلاش برخی عزیزان این است که تولید را زمین بزنند و ما نیز به فکر مهاجرت بیفتیم.

 فرش قرمز فرماندار قم پیش پای سرمایه گذار گیلانی

 نکته جالب اینجاست فرماندار یکی از شهرهای قم وقتی توان اقتصادی این سرمایه گذار را دید رنج سفر بیش از ۵۰۰ کیلومتری را به خود و همکاران اقتصادی شهرش را داده تا به رشت و بازدید از کارخانه پیشروتاب بیایند و اینجا بود که قول هرگونه همکاری هماهنگی به این تولیدکننده جوان داد تا وی را به مجدد به قم بکشاند، حتی مقدمات واگذاری زمینی ۵۰۰ هکتاری را همان روز بازدید با تماس‌های تلفنی فراهم کرد تا فرش قرمز جلوی پای این سرمایه گذار پهن نماید، این درحالی است که برخی مدیران گیلانی شاید هنوز از وجود چنین مجموعه عظیمی در گیلان باخبر نباشند.

Share