(تصاویر) فرایند تماشایی خشک کردن گوجه فرنگی در ترکیه

در فصل تابستان در شهر‌های مختلف ترکیه ازجمله دیاربکر و ازمیر پس از برداشت گوجه فرنگی آن‌ها را در زمین‌هایی بزرگ خشک می‌کنند. این محصولات پس از قرارداده شدن زیر نور خورشید و نمک پاشی خشک شده و به کشور‌های خارجی صادر می‌شود.

در فصل تابستان در شهر‌های مختلف ترکیه ازجمله دیاربکر و ازمیر پس از برداشت گوجه فرنگی آن‌ها را در زمین‌هایی بزرگ خشک می‌کنند. این محصولات پس از قرارداده شدن زیر نور خورشید و نمک پاشی خشک شده و به کشور‌های خارجی صادر می‌شود.

Share