برگزاری نهمین دوره پاسداشت زنان مجاهد مسلمان در قالب طرح لشکر فرشتگان
مسئول اتحادیه انجمن انجمنهای اسلامی دانش آموزان استان گیلان، با بیان اینکه تحلیل زندگانی بانوان مجاهد در سه بُعد مورد بررسی قرار میگیرد، افزود: یک بُعد میتواند همنشینی با این بانوان سرافراز باشد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، محمد لطیفی با بهره گیری از تعریف زن از منظر رهبر انقلاب، گفت: در انقلاب اسلامی و در دفاع مقدس، زنان مجاهدی ظهور کردند که میتوانند در ساحت رشد و تهذیب خویش، خانهی سالم و خانوادهی متعادل، ولایت اجتماعی و جهاد امر به معروف و نهی از منکر و جهاد اجتماعی، تعریف زن را جهانی کرده و بنبستهای بزرگ را در هم بشکنند.
دبیر برگزاری نهمین دوره طرح لشکر فرشتگان ادامه داد: در این راستا میبایست برای دختران این مرز و بوم به منظور بررسی ابعاد زندگانی این زنان مجاهد و سرمشق گیری از آنان برنامه ریزی نمود.
مسئول اتحادیه انجمن انجمنهای اسلامی دانش آموزان استان گیلان، با بیان اینکه تحلیل زندگانی بانوان مجاهد در سه بُعد مورد بررسی قرار میگیرد، افزود: یک بُعد میتواند همنشینی با این بانوان سرافراز باشد تا دانش آموزان دختر با ایجاد گفتگویی صمیمانه، از تجارب و مراحل مختلف زندگیشان درس گرفته و برای ترسیم نقش زنانه خود در هستی، در اجتماع و مدرسه بهره بگیرند.
وی، اضافه کرد: بُعد دیگر میتواند موجب تقویت ارتباط دانش آموزان دختر با بانوان مجاهد شود. و با آدمهای مؤثر و یک سبک زندگی اسلامی از نزدیک بیشتر آشنا شده و آن را در زندگی خود به کار برند. بُعد سوم نیز خودسازی، دگرسازی، تقویت کارگروهی، مسئولیتپذیری و… را در لشکر فرشتگان با هم تمرین خواهند کرد.
لطیفی، با اشاره به مشخصات بانوانی که سرگذشتپژوهی توسط دانش آموزان انجام میگردد، گفت: بانوانی که در دوران انقلاب اسلامی و یا در هشت سال جنگ تحمیلی فعالیتهای انقلابی و یا پشتیبانی انجام میدادند. مثلاً فعالیتهای انقلابی علیه رژیم شاه داشتند، زندانی سیاسی در زندانهای ساواک بودند، امدادگر یا پرستار بودند. آذوقه رزمندهها را تهیه میکردند. این بانوان ممکن است آزاده یا جانباز باشند و یا در این راه به شهادت رسیده باشند که با خانوادهی شهیدههای معزز به گفتگو پرداخته میشود. همچنین مادران و همسران شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، مدافعان حرم، مدافعان سلامت، امنیت، ترور، آتش نشان ها، مرزبانها و…که با آگاهی نسبت به تکلیف و با حمایتهای خود جایگاه ویژهای در نقش آفرینی همسران و فرزندان خود داشتند.
دبیر برگزاری نهمین دوره طرح لشکر فرشتگان، معرفی این بانوان مجاهد به سایر دانش آموزان را از دیگر فعالیتهای گروههای سرگذشتپژوهی عنوان کرد و افزود: دانش آموزان با ابتکار و خلاقیتهای هنرمندانه خود با استفاده از دیگر برنامههای انجمن اسلامی همچون مدرسه انقلاب، رسانش، یادواره مدرسهای لشکر فرشتگان و هیأت انصارالمهدی (عج) مدرسه، میتوانند نسبت به معرفی این بانوان مجاهد به سایر همکلاسیهای خود اقدام کنند.
مسئول اتحادیه انجمنهای اسلامی دانش آموزان استان گیلان ارتباط مستمر با بانوی مجاهد را از دیگر اهداف این طرح برشمرد و تصریح کرد: دانش آموزان در برنامهها و مناسبتهای مختلف از جمله هفته دفاع مقدس، روز میلاد حضرت زهرا (س)، مراسم تکریم مادران و همسران شهدا در محیط مدرسه، اعیاد ملی و مذهبی، ماه رمضان و برپایی سفرههای افطاری ساده در منزل بانوی مجاهد، جشن تولد و قرارهای ساده خدمت رسان همچون قرارهایی برای خانه تکانی منزل بانوی مجاهد نزدیک سال تحویل با این بانوی مجاهد ارتباط خواهند داشت.
لطیفی، در پایان با اشاره به تجلیل از گروههای سرگذشتپژوهی برتر، خاطرنشان کرد: دانش آموزان علاقه مند برای مشارکت در این طرح میتوانند به دفاتر انجمن اسلامی مدرسه تحصیل خود مراجعه کنند.
دیدگاه