“غذاهای فراموش شده” گیلان؛ ایجاد ارزش افزوده با تکیه بر توانمندیهای داخلی
مراسم رونمایی از «غذاهای فراموش شده» امروز پنج شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۰ با حضور سید حسین رضویان، مجید عزیزی، نادر حسینی و رضا عاشری از اعضای شورای اسلامی شهر رشت، سید امیر حسین علوی شهردار رشت و برخی معاونین و مدیران شهرداری در اداره مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری رشت برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، سید حسین رضویان، رئیس کمیسیون بهداشت، محیط زیست و خدمات شهری شورا ضمن بازدید از این رونمایی اظهار داشت: ایجاد ارزش افزوده از طریق تکیه بر توانمندیهای داخلی امری بوده که نه تنها در شهر رشت بلکه در کل استان گیلان مورد غفلت قرار گرفت.
سید حسین رضویان ایجاد ارزش افزوده در بخش شهر خلاق خوراک را از جمله مواردی که بهرهبرداری درستی از آن در راستای توسعه پیشرفت شهر رشت انجام نگرفت خواند و تصریح کرد: شهرداری و مجموعه مدیریت شهری برند شهر خلاق خوراک یونسکو را کسب کردند اما به آفرینندگان و فعالان این عرصه توجه کافی نشد.
وی افزود: باید هر چه سریعتر برنامههای زیرساختی و عملیاتی در این حوزه را تدوین و اجرایی کنیم تا به آنجا برسیم که اسم و نشان افرادی از میان مردم در کنار نام شهر خلاق خوراک یونسکو مطرح شود و آنها برندهای آفریننده شهر خلاق خوراک باشند تا از اقصی نقاط کشور مردم به آنان رجوع کنند و آن گردش اجتماعی که الان وجود ندارد، در شهر رشت شکل بگیرد.
رئیس کمیسیون بهداشت شورا با تاکید بر اینکه برای شناسانده شدن شهر رشت به عنوان شهر خلاق خوراک باید از ظرفیت مردم به شکل واقعی استفاده کنیم، یادآور شد: تلاش میکنیم از امروز با تلاش این تیم سختکوش و پویا در مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری رشت مسیری را پی بگیریم که به حفظ برند شهر خلاق خوراک و نهادینه کردن فرهنگ آن در سطح شهر ختم شود.
در این مراسم همچنین در خصوص انواع غذاهای سنتی مختص رشت، نحوه پخت و مواد اولیه مورد نیاز آنها، توضیحاتی به اعضای شورا و شهردار رشت داده شد و در پایان از بانوان گیلانی تجلیل بعمل آمد.
دیدگاه