رهاسازی یک قلاده گورکن در لنگرود پس از نجات از تله سیمی
زارع گفت: پس از گزارش یک شهروند دوستدار محیط زیست مبنی بر به دام افتادن یک قلاده گورکن (رودک) به پاسگاه محیط بانی چمخاله لنگرود، ماموران یگان حفاظت محیط زیست در محل حاضر شده و پس از نجات و زنده گیری و اطمینان از سلامتی آن، در اراضی جلگهای بخش اطاقور لنگرود رهاسازی شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، ایوب زارع، رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان لنگرود گفت: یک قلاده رودک (گورکن) پس از نجات از تله سیمی در منطقه اطاقور لنگرود رهاسازی شد.
وی افزود: پس از گزارش یک شهروند دوستدار محیط زیست مبنی بر به دام افتادن یک قلاده گورکن (رودک) به پاسگاه محیط بانی چمخاله لنگرود، ماموران یگان حفاظت محیط زیست در محل حاضر شده و پس از نجات و زنده گیری و اطمینان از سلامتی آن، در اراضی جلگهای بخش اطاقور لنگرود رهاسازی شد تا بتواند زندگی عادی خود را در زیستگاه مطلوب و مناسب ادامه دهد و به تعادل اکوسیستم منطقه پایداری بخشد.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان لنگرود تصریح کرد: گورکنها عموماً حیوانات خجالتی و شبگرد بوده و روز را در لانههای زیرزمینی میگذرانند و شبها برای شکار و تغذیه بیرون میروند. گورکنها هم انفرادی و هم گروهی زندگی میکنند. همهی انواع گورکنها مهارت زیادی در حفر کردن زمین دارند و با استفاده از چنگالهای دراز پاهای جلوی خود، زمین را میکنند تا غذا به دست آورند یا نقب بزنند. گورکنها بطور کلی موجوداتی بیآزارند و با وجود دندانهای قوی بیشتر از طعمههای کوچک و گیاهان تغذیه میکنند. بینایی آنها ضعیف است، ولی حس بویایی و شنوایی بسیار بالایی دارند.
دیدگاه