افزایش دو برابری قیمت پیله ابریشم | جلوگیری از فروش نوغان به صورت خام با تولید نخ
حیدری از افزایش دو برابری قیمت پیله ابریشم خبر داد و گفت: امیدواریم باتوجه به توزیع رایگان نهال توت و خرید تضمینی پیله ابریشم شاهد احیای این صنعت اصیل و ریشه دار باشیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا،رحیم حیدری در حاشیه برداشت پیله ابریشم در محله خالجیر شلمان در گفتگو با خبرنگار دیارمیرزا با بیان اینکه نوغان یکی از ظرفیتهای برجسته لنگرود و استان گیلان است، افزود: با تلاش اداره نوغانداری و همکاری کمیته امداد و همت مردم امروز وضعیت پرورش کرم ابریشم به نقطه خوبی رسیده است.
فرماندار شهرستان لنگرود با اشاره به همکاری مردم در برداشت پیله ابریشم اظهار کرد: اینکه همسایه ها در کنار یکدیگر جمع شده و درحال کمک به همدیگر برای برداشت پیله هستند نشاندهنده احیای فرهنگ قدیمی است و چنین همافزایی صورت گرفته در سطح روستاها ارزشمند است.
حیدری از افزایش دو برابری قیمت پیله ابریشم خبر داد و گفت: امیدواریم باتوجه به توزیع رایگان نهال توت و خرید تضمینی پیله ابریشم شاهد احیای این صنعت اصیل و ریشه دار باشیم.
فرماندار لنگرود تصریح کرد: شرکت ابریشم دز کنار فعالان این عرصه به دنبال این هستند که از فروش نوغان به صورت خام خودداری شود و با تولید نخ و لوازم آرایشی شاهد ارزش افزوده باشیم.
دیدگاه