گزارش تصویری نشاء برنج در شالیزارهای بندرآستارا

نشاء کاری یکی از مراحل کشت برنج است و در این مرحله نشاء (جوانه برنج) که پیش از این در خزانه آماده شده را به زمین اصلی انتقال می دهند و همچنین این کار معمولا توسط زنان کشاورز انجام می شود.

آرش جوهری: همزمان با نیمه فصل بهار و آغاز گرما، شالیزارهای گیلان شاهد حضور زنان و مردانی است که رنج نشاء برنج را به امید دسترنج به دوش می کشند و امسال این کار پر مشقت در کنار کرونا سختی های نشا را بیشتر کرده است.

نشاء کاری یکی از مراحل کشت برنج است و در این مرحله نشاء (جوانه برنج) که پیش از این در خزانه آماده شده را به زمین اصلی انتقال می دهند و همچنین این کار معمولا توسط زنان کشاورز انجام می شود.
شهرستان آستارا با توجه به شرایط ویژه اقلیمی از مناطق مستعد کشاورزی بشمار می‌آید و یکی از فعالیت‌های مهم مردم این شهرستان کاشت برنج است.

آستارا شش هزار بهره بردار کشاورزی دارد که بیشتر آنها شالیکار هستند و در سال گذشته از سه هزار و ۲۰۰ هکتار شالیزار، ۱۴ هزار و ۹۰۰ تن شلتوک برداشت و هشت هزار و ۲۰۰ تن برنج سفید تولید شد.

Share